Hirdetés
Hirdetés

Neves zenészekkel és nagy értékű fődíjjal indul az #OrtegaDuett

Az Ortega Guitars Magyarország meghív minden gitárost az #OrtegaDuett online eseményre, amely egyszerre nyújt majd lenyűgöző zenei élményt, tanulási lehetőséget és egy izgalmas versenyt egy Ortega RCE125SN-SBK elektro-klasszikus gitárért!

Az #OrtegaDuett során négy héten át jelentkeznek egy-egy dallal, Svajcsik Kristóf hivatalos előadónk főszereplésével, aki négy neves és népszerű zenész kollégáját hívta meg egy-egy duett erejéig. A lenyűgöző előadások mellett minden héten elérhetővé teszik az adott dal oktató videóját is, így téve az eseményt nem csupán szórakoztatóvá, hanem edukatívvá is.

A szereplők kilétét, heti bontásban fedik majd fel. Annyit elárultak, hogy nem akármilyen szereplőgárda állt az #OrtegaDuett mögé. A duettek az Ortega Guitars Magyarország Facebook oldalán jelennek majd meg, míg az oktatóvideókért Instagram oldalunkat lesz érdemes követni. Természetesen nem csak a dalok és az előadók, hanem a hangszerek is főszerepet kapnak. Minden epizódban más-más Ortega modellt ismerhetnek meg a nézők. Az első duettet 2020. november 21-én láthatjátok először.

És, hogy ne legyen vége az izgalmaknak, a négy hét után az #OrtegaDuett közönségéből valaki gazdagabb lesz egy vadonatúj Ortega gitárral! A játékban való részvétel pontos részleteit az Ortega Guitars Magyarország közösségi oldalain árulják majd el, így aki nem szeretne lemaradni a duettekről és a fődíjról, ne felejtsen el bekövetni ezeket!

További információ:

facebook.com/ortegamagyarorszag

instagram.com/ortega_guitars_hungary

Advertisement
38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló