Négy és félszer annyit netflixezett idén az ország, mint tavaly

Az év végére a Netflix is megosztott némi adatot arról, hogy a magyar felhasználók körében milyen filmek és sorozatok voltak népszerűek,  azaz mit nézett mindenki egész évben.

Mivel nem lehetett menni túl sok helyre, így sokan inkább a sorozatokban és filmekben mélyedtek el. Idén a magyarok négy és félszer annyit filmeztek, mint tavaly. A legnépszerűbb műfaj továbbra is a dráma, emellett jöhettek a vígjátékok, thrillerek, akciófilmek, és egyre népszerűbbek a gyerekeknek szóló tartalmak is, mivel egyre több a szinkronos kínálat.

A drámák közül a Vezércsel, a Barbárok, a Lucifer, és a Korona volt az, ami sokakat lekötött, a vígjátékoknál az Űrhadosztály, az Emily Párizsban vagy éppen a Szexoktatás szórakoztatta a közönséget.

Szórakozásnak kiváló, történelmi leckének nem az igazi a Korona új évada

Nyolcszor több romantikus tartalmat nézett a magyar közönség, mint tavaly, leginkább a A csókfülke, a Miután, a Karácsonyi hadgyakorlat voltak a kedvencek, ha pedig a realitások helyett a fantázia világába akartak menekülni a felhasználók, akkor a Cursed: Átkozott, a Kulcs a zárját és a A Király: Örök uralkodó sorozatokkal tették ezt meg. Akik viszont inkább a valós életben maradtak volna, azok pedig megnézték, a Társadalmi Dilemmában, hogyan teszik tönkre a világot a közösségi oldalak, vagy Sir David Attenborough dokumentumfilmjét arról, hogy az ember hogyan teszi tönkre a bolygót, és sokan nézték kikerekedett szemmel Joe Exotic történetét a Tigrisvilágban.

A sorozat, aminek köze sincs ahhoz, amiről szól

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés