Hirdetés
Hirdetés

Nesh Holden – Forgiven

“Egy kicsi, körülbelül ezer lakosú községből származom. Innen kitörni, főleg egy ilyen zenei vonallal, amit képviselek, nagyon nehéz” – meséli Nesh Holden, aki az éppen debütáló „Forgiven EP” című kétszámos kislemezével készül felkavarni az elektronikus underground állóvizét. A „Forgiven”-ben és a „Termor”-ban a sötétebb hangzású progresszív house keveredik a melodic techno műfajával meglepő fordulatú változatossággal.

Nesh Holden egy hihetlen producer/DJ-tehetség, akiben megvan minden potenciál, hogy a legnagyobbak közé emelkedjen és széles körben elterjesszen egy rétegzenei irányt. Pályafutása hajnalán kezdetben baráti összejöveteleken szállította a jobbnál jobb DJ-szetteket, majd több versenyen is megmérettetve magát már nagynevű DJ-k oldalán léphetett fel Budapest népszerű szórakozóhelyein, beleértve Truesounds, Guy J, Martin Buttrich, Eelke Klein előadóit. Mindeközben sorba jönnek Nesh Holden saját megjelenései, amit a közönség jól fogad, ám elmondása szerint korántsem könnyű a deep house, melodic house, techno valamint progresszív house műfajait népszerűsíteni.

Nesh Holden, új EP-jével, azonban igyekszik rövidre zárni mindazok véleményét, akik azt gondolják, hogy ezek a számok nem képesek uralni a táncparketteket: a „Forgiven EP” mély basszusokat, kreatív hangeffekteket, és magával ragadó vokálbetéteket kínál, amibe elfért egy nagyadag húzos kick-dobtéma.

„Küldetésem átadni a „Nesh Holdeni érzést”: Szeretném, hogy a közönség, aki ellátogat a bulijaimra vagy meghallgatja a dalaimat, érezhesse legalább egy kis időre a szürke világból kilépve azt az örömöt, amit én is érzek minden egyes play gomb lenyomásával!” – mesélte Nash Holden, akire érdemes lesz figyelni a jövőben.

Kommentek

[gs-fb-comments]

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,441KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk