Hirdetés

Népszerűbbek lettek magyar alkalmazások külföldön, mint itthon

A Huawei saját alkalmazás-áruházában, az AppGalleryben elég sok a magyar fejlesztésű applikáció. A Huawei Mobile Services ökoszisztéma a világ bármely pontjáról elérhető, vagyis a magyar fejlesztéseket bárhonnan le tudják tölteni a felhasználók. A vállalat több mint 260 magyar fejlesztésű applikációról számolt be, illetve azt is tudni lehet, hogy Európa-viszonylatban is nagyon sok a magyar felhasználó. 2021-ben eddig 1 milliárd dollárt fektetett a Huawei a HMS-be, a cél pedig az, hogy a világon elérhető 10 ezer alkalmazás 90 százaléka elérhető legyen az AppGalleryben.

Hirdetés

Most összegyűjtötték, melyek azok a magyar fejlesztésű alkalmazások, amelyek a világ többi pontján is nagyon népszerűek.

  • A 2017-ben bemutatott Vimage különböző mozgó elemekkel kelti életre az állóképeket, és jelenleg több mint egymillió felhasználó töltötte már le. A fejlesztők megnyerték 2019-ben az Év Applikációja díjat.
  • A BIMx Lab egy építőipari alkalmazás, ahol a felhasználók a saját eszközeiken nyithatják meg a terveket, és megnézhetik 3D-ben, bejárhatják virtuálisan, hogy egyszerűbb legyen elképzelni, milyen lesz az ingatlan, és el lehessen kerülni a félreértéseket.
  • Különböző járműveket lehet vezetni a DogByte Off the Road nevű sandbox játékban. 2018 óta érhető el, azóta összesen 40 millió letöltést produkált, és nagyon népszerű Közép- és Dél-Amerikában, Oroszországban és Dél-kelet-Ázsiában.
  • A GPS Status azoknak lehet izgalmas, akik műholdas navigációt használnak, ugyanis megmutatja a felhasználó fölött található műholdakat, és segít a gyorsabb lokációkeresésben. Ez Németországban, a Fülöp-szigeteken és Oroszországban nagyon népszerű.
  • Aki mindent, de tényleg mindent tudni szeretne az androidos készülékéről, az töltse le az AIDA64-et, és 13 oldalon kap adatokat a processzorról, háttértárról, GPU-ról, és ha most azt gondolná bárki, hogy kit érdekelnek ezek az adatok, akkor eláruljuk, hogy 2019 októbere óta elérte az egymillió letöltést.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk