Hirdetés
Hirdetés

Neonhal: Te is ugyanazt

Te is ugyanazt címmel jelentetett meg új dalt a Neonhal. A számhoz készült klipben a banda tagjain kívül tizenkét debreceni zenész szerepel.

Lehetnének persze sokkal többen is, de mindenki nem fért bele a keretbe a debreceni zenei színtérről – meséli Nagy Tomi, a csapat énekese, gitárosa. – Reményeink szerint így is kidomboríthatjuk azt, amiről ez a szám alapvetően szól, az összefogás fontosságát. Azt, hogy tevékenykedjünk bárhol a pop-rock szcénában, építkezzünk más és más zenei hatásokból, legyenek köztünk életkor- és életmódbeli különbségek, különbözzön az életfelfogásunk akár, mégiscsak egy csónakban evezünk. Közhelyszámba megy persze, de attól még igaz, az utóbbi évek történéseinek fényében még inkább szükségünk van egymásra, mint bármikor.

A klipet most is a Neonhal állandó vizuális társa, Varga Tamás (Brownhandfilm) készítette. A zenekar számára megtiszteltetés, hogy a közreműködők vállalták azt, hogy – legyenek bár ők is énekesek – „csupán” tátognak a már kész dalra. A forgatás helyszíne a salakmotor sport egyik hazai fellegvára, a Perényi Pál Salakmotor Stadion volt.

Nem látszik a kész felvételeken, de elég hűvös volt, nagyjából 12 fok, amikor egy április végi szombaton forgattunk – mondja Tomi. – Sőt, amikor azt a részt rögzítettük, ahol a teljes banda játszik, már az eső is szitált. A zord időjárás ellenére viszont biztos, hogy ez volt a legjobb hangulatú klipforgatás a Neonhal eddigi történetében. Ki-ki hatalmas odaadással tette oda magát, a saját habitusának megfelelően.

A Te is ugyanazt négy másik dallal együtt került rögzítésre tavaly ősszel a debreceni MMP Stúdióban, Szilágyi István irányításával. A felvétel a Szikra Projekt támogatásával valósult meg. A tervek szerint ez a szám is helyet kap majd a Neonhal idén év vége felé megjelenő pendrive-albumán.

Kommentek

[gs-fb-comments]

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,439KedvelőTetszik
2,927KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk