Hirdetés

Nem szerepelhet a Kiss a Michael Jackson-emlékkoncerten

Az októberi Michael Jackson-emlékkoncert szervezői kihúzták a nemzetközi fellépők sorából a Kiss együttest, mert basszusgitárosa annak idején elítélően nyilatkozott a néhai popsztárról. A Global Live Events koncertszervező cég azt közölte, hogy a korábbi bejelentés ellenére a programban mégsem szerepelhet a Kiss.

Hirdetés

Az együttes fellépését azért törölték, mert sok Jackson-rajongó, a média és a néhai énekes családja is neheztelését fejezte ki. Mint emlékeztettek: Gene Simmons, a Kiss énekese és basszusgitárosa többször annak a meggyőződésének adott, hangot, miszerint igazak voltak a vádak, hogy Jackson gyerekeket molesztált. A sztárt 2005-ben felmentették az ellen felhozott vádak alól.

A 2009 júniusában elhunyt Jackson előtt tisztelgő nagyszabású koncerten, amelyre október 8-án kerül sor a wales-i Cardiffban, olyan sztárok fognak szerepelni, mint Christina Aguilera, Craig David és Leona Lewis, továbbá Smokey Robinson, Cee Lo Green, a JLS brit együttes, illetve az Alien Ant Farm formáció és a Tito Jackson fiaiból álló 3T is fellép. A koncertet fizetős televízióadásban és mozikban – néhol 3D-ben – is közvetítik.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló