Hirdetés

Nem tudom kivagyok – Premieren a MADRAPUR új videója

A Lángolón debütál a MADRAPUR legfrissebb klipje, melyet a második nagylemezükön lévő Nem tudom kivagyok című dalhoz készítettek. A klip egy igazi visszatekintést nyújt a 2020-as év pozitív pillanataira – az idei koncertjeiken készült felvételeiből vágták össze a videót.

Hirdetés

A magyar nyelvű alternatív gitárzenét játszó zenekar idén jelentette meg a Haza akarok menni  című, második nagylemezüket. Az album megjelenése és a lemezbemutató koncert dátuma  egybeesett a Covid-19 világjárvány megjelenésével, így sajnos a koncert el is maradt, és azóta  se tudták pótolni. A lemezről egyébként ez a második videó, januárban jelent meg Hoppá! című dalhoz forgatott klip.

A MADRAPUR így mesél a klipről:

“Elég para év áll mögöttünk, és elképesztő szerencsésnek érezzük magunkat, hogy legalább  néhány koncertet meg tudtunk tartani.. Ebben óriási szerepe van a 30Y zenekarnak, akikkel  közösen léphettünk színpadra Budapesten és néhány vidéki városban. A Nem tudom kivagyok  az egyik kedvenc dalunk a lemezről – témája szorosan kapcsolódik a felnőtté váláshoz köthető  furcsa érzéseinkhez, ráadásul ez az egyik legdinamikusabb track, kifejezetten szeretjük élőben  játszani. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a dalhoz készülő klip koncepciója is szorosan  kapcsolódjon a koncertezéshez. Az idei év fellépéseit rögzítettük és ezekből vágtuk össze a  közel két és fél perces videót. Úgy gondoljuk, hogy ezekben a nehéz időkben, amikor a  klasszikus koncerteket nélkülöznünk kell az életünkből egy kis felüdülést nyújthat ez a néhány  képsor.. Számunkra nagyon kedves emlék-idézés, és az tartja bennünk a lelket, hogy ha ennek  egyszer vége, akkor ismét milyen fasza lesz!”

Itt a videó:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk