Hirdetés
Hirdetés

Nem tetszik az új Kanye West-album? Keverd át!

Persze ehhez meg is kéne jelennie, de miután ez valamikor a jövőben (talán holnap?) megtörténik, bárki foghatja, és a saját képére formálhatja a DONDA című albumot. Kanye West ugyanis kiadott egy úgynevezett stem playert, amin rajta lesz a teljes lemez, plusz egy négycsatornás keverő, amivel szabályozhatjuk az éneket, dobot, basszust és a samplereket. Plusz hozzárakhatjuk a saját effektjeinket, loopolhatunk, szabályozhatjuk a sebességet stb. Mindezt menthetjük és meg is oszthatjuk természetesen. USB C is van rajta, amivel nemcsak tölthetjük, de átrakhatjuk a végeredményt gépre is, nagy felbontásban. Mindez 200 dollárba kerül, és egyelőre csak az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban rendelhető elő.

Hirdetés

Ez amúgy egy elég zseni ötlet, ha már West képtelen befejezni a lemezt: rábízza a hallgatóra, és még pénzt is kér érte. A producer/rapper legutolsó, teljesen készen kiadott albuma a 2013-as Yeezus volt, ami egyben a legutolsó kifogástalan lemeze is. Az utána jövő The Life Of Pablo-t hónapokig kevergette úgy, hogy amúgy az anyag már fent volt a streamingszolgáltatókon, és egyik nap még ilyen volt az elérhető szám, másik nap már olyan. Az utóbbi években pedig már inkább a teljes őrület mutatkozik rajta, kevés értékelhető produktumot adott ki a kezei közül, sokszor csak olyanok az anyagai, mintha ötletgyűjtemények lennének.

Tegnap egyébként arról írtunk, hogy helyi idő szerint ma este Chicagóban ismét meg lehet hallgatni az új Kanye West-lemezt, ráadásul még West gyerekkori házát is felépítették a stadionban, hogy még autentikusabb legyen a környezet.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,993KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók