Hirdetés

Nem lehet kuncogni az Apple telefonokon amiatt, hogy 69 Fahrenheit fok van

Nincs olyan az iOS új verziójában, hogy 69 fok van, és gondolkodóba ejtette az embereket, hogy vajon miért diszkriminálták a 69-et az Apple programozói. A 69 Fahrenheit az egy kellemes 20 fok körüli hőmérsékletnek felel meg Celsiusban. Ha egészen pontosak szeretnénk lenni, akkor 20,5 fok, de Celsiusban ez egyáltalán nem vicces, viszont Fahrenheitben a 69 sokaknak igen, merthogy szex.

Hirdetés

Az érdekesség az, hogy az iOS korábbi verziói mutatják, hogy 69, és az adatokat szolgáltató Weather.com is bátran felvállalja, ha valahol 69 fok van, de az Apple saját időjárás-alkalmazásában már vagy 68 vagy 70 fok lesz.

Az ügy bár nem életbevágóan fontos, mégis úgy tűnik, hogy egész sok embert foglalkoztat, és megoszlanak a vélemények, hogy mi állhat a háttérben. Vannak, akik hisznek abban, hogy az Apple nem szeretné, ha mémek, kacagások, vicceskedések és gyerekes heherészések társulnának ahhoz, ha valaki meglátja, hogy 69 fok lesz, bár valószínűleg kevés az olyan helyzet, amikor ez az érték fülledtnek számít, bár a viharos 69 fok lehet, hogy valakinek vicces lehet.

Mások szerint egészen egyszerűen annyi történt, hogy vagy direkt, vagy egy rossz beállítás miatt Celsius értékekben érkeznek az adatok, és ezt számítja át az applikáció Fahrenheitbe. Mivel a 20 Celsius fok 68 Fahrenheit, a 21 pedig 69,8 Fahrenheit lenne, ezért ezt 70-re kerekíti.

Az Apple még nem szólalt meg az ügyben.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
803FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk