Hirdetés

Neil Young négy hónapot ad ingyen az Amazon Musicra

Többször is írtunk a Lángolón arról, hogy Neil Young lelépett a Spotify-ról, mert kibukott azon, hogy Joe Rogan olyanoknak is teret enged a podcastjében, akik úgymond alternatív módon gondolkoznak a koronavírus-járványról és annak kezeléséről. Legutóbb itt:

Sajnálja Joe Rogan, amit a Spotify kap miatta

A történet, ha nem is olyan hevesen, de folyik tovább, most ugyanis ismét Neil Young szólalt meg, aki most már azt hangsúlyozza lépten nyomon, hogy azért is jó érzés a Spotfy nélkül, mert amúgy is annak a szolgáltatónak a legrosszabb a lejátszási minősége.

Egyébként valóban így van, már csak a Youtube Music és a Spotify nem kínál minimum CD minőségű streamet, utóbbi ráadásul úgy, hogy tavaly év elején belengette, hogy megérkezik még azévben, de nem így lett, majd amikor már elég sokan elégedetlenkedtek ezen, akkor amolyan passzív agresszív módon megüzenték, hogy jön, amikor jön, ne zaklassák ezzel őket:

A Spotify reagált a veszteségmentes lejátszás bevezetésének csúszására

A minőségi zenestream mellett mindig is erősen kardoskodó Young most ezt használja ki, és folyamatosan azt hangoztatja, hogy máshol sokkal jobb minőségben hallgathatják az emberek a zenét. Egyenesen kijelentette, hogy menjenek az Apple Musicra (különben is, nagyon szereti az Apple-t), illetve az Amazon Musicra. Utóbbival még össze is állt, és rajta keresztül beregisztrálva automatikusan négy hónapot kapnak ingyen az új előfizetők. Itt lehet elérni ezt a lehetőséget.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk