Hirdetés

Neil Young most már a Spotify-dolgozókat biztatja távozásra

Neil Young odáig jutott a Spotify elleni harcában, hogy most már a cég dolgozóit biztatja távozásra. Azt üzente nekik, hogy valójában nem Joe Rogan az ő problémájuk, hanem Daniel Ek, a Spotify vezére. Young szerint, ha tovább maradnak a cégnél, akkor az felemészti a lelküket.

A rocklegenda hozzátette, hogy egyértelműen Ek mozgatja a szálakat, aki bebizonyította, hogy csak a számok fontosak neki és nem a művészet, nem a kreativitás. Young arra kérte az embereket, hogy csatlakozzanak hozzá abban, hogy elhozzák a pénzüket ettől a “károkozótól”, különben akaratlanul is közéjük fognak tartozni.

„Megvan az erőd, hogy megváltoztasd a világot. Együtt meg tudjuk csinálni. Az unokáid hálásak lesznek neked a történelemben”

– mondta Young.

Közben Daniel Ek még nyilvánvalóbbá tette, hogy kiáll Joe Rogan mellett, annak ellenére is, hogy most már rasszista kifejezések miatt is támadják a műsorvezetőt. Ek Rogan nyelvezetét „hihetetlenül bántónak” nevezte, de azt mondta, hogy nem hiszi, hogy az elhallgattatás a megoldás.

“Világos határokat kell szabnunk a tartalom körül, és cselekednünk kell, ha átlépik őket, de a hangok elnémítása nagyon csúszós pálya”

– mondta a Spotify vezére.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk