Hirdetés
Hirdetés

Négy díjjal Eminemet is lenyomta a tinibálvány Justin Bieber

Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a kedvenc album díját söpörte be, és őt választották meg a legátütőbb hatású énekesnek is. Bieber olyan sztárokat nyomott le, mint Eminem és Usher, de erre szerényen csak ennyit mondott a színpadon: „Egyszerűen nem tudom, hogy lehetséges ez, hiszen 3 éves korom óta éneklem Eminem számait, Usher pedig a mentorom”.

Usher egyébként a soul/R&B kategóriában lett legjobb férfi énekese, Raymond vs Raymond című lemeze pedig a legjobb album. Eminem szokás szerint nem jelent meg a gálán, mivel köztudottan rühelli a puccos eseményeket, így nem is tudta átvenni a rap/hiphop kategóriában nyert díjait, amit legjobb énekesként és a Recovery című lemezével nyert meg.

A legjobb női pop/rock előadó Lady Gaga lett, a legjobb együtteskategóriában a Black Eyed Peas győzött. A country műfajban idén a férfi énekesek közül Brad Paisley tetszett legjobban a közönségnek, a nők közül pedig Taylor Swift. Shakira a latin zenei kategória kedvenc előadójának díját kapta meg.

Advertisement
37,706KedvelőTetszik
2,982KövetőKövetés
1,630FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló