Hirdetés

Necrobutcher maga ölte volna meg a Mayhem gitárosát, ha Varg Vikernes nem teszi

nekro.jpg

Hirdetés

Már eddig is pletykálták sokfelé, hogy a néhai Mayhem-vezér Euronymous nem volt az a nagyon szerethető figura, és erre a róla készült, Lords Of Chaos című film is utal, még ha nem is annyira erőteljesen, ahogy a történetet közelről ismerők mondják. Most például a zenekar alapító-basszusgitárosa, Necrobutcher beszél elég meredek dolgokat a zenekarban történtekről.

Például azt, hogy miután kikerült a zenekarból Per “Dead” Ohlin öngyilkossága után, és Euronymous a Burzum-vezér Varg Vikernest tette be a helyére, keserűségében gyakorlatilag eldöntötte, hogy megöli a gitárost. Már lényegében indult is volna, mikor a hírekben olvasta, hogy valaki megtette helyette. Ettől aztán jól be is szart, mert azt hitte ő lesz az elsőszámú gyanúsított, ezért mindent kipakolt az otthonából, ami tele volt fegyverekkel, drogokkal, meg olyan dolgokkal, amik rá terelték volna a gyanút.

De megúszta, mivel szerinte a rendőrök alapból tudták, hogy Vikernes azért indult Oslóba, hogy megölje Euronymoust, mivel bepoloskázták a telefonját, ahol beszélt a gyilkosságról. Viszont inkább megvárták, hogy tényleg megtegye, és akkor egyrészt megszabadulnak a számukra is teher Euronymoustól, és végre lecsukhatják Vikernest, akit az addig nem bizonyítható templomgyújtogatások miatt figyeltek. (Vikernes egyébként a mai napig kitart amellett, hogy ő nem gyújtott fel semmit.)

Hogy igazat beszél-e Necrobutcher, ki tudja, de itt lehet belőle többet nézni. Hamarosan pedig jön az új Mayhem-lemez, arról meg mondjuk legyen itt ez a dal:

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
805FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló