Hirdetés
Hirdetés

Napóleon vagy John Lennon? – Premieren a The Sharonz új EP-je

Megjelent a The Sharonz zenekar új EP-je, ami a Dilemma címet viseli és többnyire a tavaly megjelent második nagylemezük (Szép más világ) irányvonalát követi.

Hirdetés

Ezen a korongon is megtalálhatóak a párkapcsolati témát boncolgató (Ketten, Még egyszer), a vidám hangulatú, a lábakat azonnal táncra késztető (Hello), illetve a világban zajló eseményekre reflektáló dalok (Dilemma). Azonban a lemez egyik újdonsága és érdekessége, hogy fontos szerepet kap a szaxofon. Hollós Marci játékával a Sharonz-hangzás egy vadonatúj dimenzióba lépett, amiben a régi és az új tökéletesen kiegészítik egymást. A zenekar nem titkolt célja, hogy ezt az egyedi hangzásvilágot a jövőbeni dalokban is tovább vigye és finomítsa.

Az EP mellett hamarosan új videoklippel is jelentkezik a formáció, ami olyan elgondolkodtató témákat boncolgat majd, mint az önazonosság és a belső vívódás, de mindez kreativitásba és humorba csomagolva.

És hogy miért fontos a címben olvasható kérdés? Az derüljön ki a zenekar 5. születésnapi koncertjén (2022. október 27., Három Holló), ahol a régi Sharonz-slágerek mellett az új lemez dalai is felcsendülnek majd. Mindez sok-sok meglepetés kíséretében.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók