Hirdetés
Hirdetés

Nagy Feró és Deák Bill Gyula rajzfilmhős lett


Arnold Schwarzenegger, Lewis Hamilton, Mel Gibson és Richard Gere után magyar sztárok is szereplői lettek egy ismert amerikai rajzfilmsorozatnak. Nagy Feró, Deák Bill Gyula, Bocskor Bíborka és Czutor Zoltán a legendás Flúgos Futamban versenyeznek spéci járgányukkal. A kisfilmekből négy rész készült, hamarosan láthatóak több tévécsatornán és videómegosztó oldalon.

Az Egyesült Államokban már nagy kultusza van annak, hogy sztárokat belerajzolnak egy-egy rajzfilmbe. Arnold Schwarzenegger például a hamarosan induló, The Governator című sorozatban alakít egy szuperhőst, Lewis Hamilton Forma-1-es pilóta pedig a Verdák 2-ben bukkant fel. Nem beszélve a South Parkról, amiben rengeteg celebritás, többek közt Paris Hilton, Mel Gibson és Justin Bieber került bele, illetve a Simpson családról, melyben Richard Gere, Elton John és a Red Hot Chili Peppers is megjelent.

A világsztárok után most ismert magyar zenészek is belecsöppentek egy amerikai rajzfilmsorozatba, méghozzá az egykori világhírű alkotópáros, Joseph Barbera és William Hanna által rendezett Flúgos Futamba. A Magyarországon is számtalanszor vetített sorozat története, hogy spéci járgányokkal, autómobilokkal versenyeznek a szereplők, akiket a gonosz Gézengúz Guszti és lökött kutyája, Mardel próbál megakadályozni abban, hogy célba érjenek. Az eredeti szereplők helyére Pál Balázs – a Ranbo 13 és A tehén nadrágja készítője – belerajzolt ismert zenészeket. Köztük van Nagy Feró, Lovasi András, Deák Bill Gyula, Czutor Zoltán, Bocskor Bíborka, illetve az Irie Maffia, a Belga, a Subscribe és a Pannonia Allstars Ska Orchestra zenekarok tagjai. A magyar művészek guruló járgányukkal versenyeznek, és a már említett Gézengúz Guszti és Mardel próbálja őket mindenféle trükkel megállítani. A magyar szereplőkkel négy rész készült el, hamarosan láthatóak több tévécsatornán és videómegosztó oldalon. A kisfilmek – melyeket Komenczi Norbert rendezte, a szövegeit Keresztesi József írta – az idei Pannónia Fesztivált népszerűsítik.

Folytatódik a pár hete meghirdetett játék is, aminek keretében VIP belépőkre lehet pályázni az idei Pannónia Fesztiválon. Eddig a Subscribe, a Magna Cum Laude és a Vad Fruttik fellépését jelentettük be, most pedig csatlakozik hozzájuk az Irie Maffia is. Ők is azon zenekarok között lesznek, akiknek a koncertjét a színpad mellett felállított PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszról lehet majd megnézni, de csak 100 embernek. Aki szeretne az exkluzív helyszíneken ott lenni, nincs más dolga, mint május 20-ig belépőt vásárolnia. Utána a Pannónia Fesztivál Facebook oldalát kell lájkolni, majd a terasz@pannoniafesztival.hu címre egy üzenetet kell küldeni, benne a saját nevével, a jegy sorszámával, és a zenekar nevével, amit meg szeretne tekinteni. A szervezők május 20. után húzzák ki az 5×100 nyertest.

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló