Hirdetés
Hirdetés

My Kind Of Business – Premieren a Trousers új klipje

Lángoló Premier

A Trousers a hatodik nagylemezét még a Covid-járvány kitörése előtt elkezdte rögzíteni, szokásukhoz híven a budapesti Artist Factoryben korábbi dobosuk és állandó hangmérnök-producerük, Cs. Szabó „Csészi” Zoltán vezetésével.

Hirdetés

Kőváry Zoltán gitáros-énekes:

„Általában 2-3 évente jelentetünk meg nagylemezt, és folyamatosan koncertezünk, főleg külföldön, ám a járvány elég alaposan keresztbe tett mind a lemezfelvételi, mind a turnézási terveinknek. Jelenleg körülbelül az anyag fele van meg, és várhatóan a jövő év első felében fog megjelenni, remélhetőleg turnézni is fogunk tudni vele.”

Idén nyár végén a zenekar úgy gondolta, hogy itt az idő, hogy az elkészült felvételek egyikéhez videóklipet forgasson, és a választásuk a My Kind Of Business című dalra esett.

„A szám alapjait még Péter bátyámmal írtuk a régi közös bandáknak, a The Rag Dollnak, amit azonban alaposan átdolgoztunk a lemez felvételei során, és a végeredmény már néhányszor elhangzott koncerten is, legutóbb a Barba Negrában, amikor a Junkies előtt léptünk fel.

A klipet unokaöcsém, a filmes Kőváry Dániel rendezte, ez már a sokadik közös munkánk együtt. Egyébként a Barba Negrában már a következő kliphez is forgattunk anyagot, ami majd tavasszal fog megjelenni.”

A most bemutatkozó My Kind Of Business-hez készült videó a ’70-es évek Amerikáját idézi, szándékosan nagyon kezdetleges vizuális technikával készült, a felvételt pedig a rendező szándékosan roncsolta is, hogy minél inkább hozza a kor hangulatát, amit a Trousers tagjai nagyon imádnak, és visszatérő stílusjegy náluk.

„Bár, mint említettem, a járvány miatt sajnos most nagyon megcsappantak a külföldi koncertezési lehetőségeink – legutóbb szeptemberben jártunk Bécsben –, azért igyekszünk tartalmasan tölteni a zenélésre fordítható időt: a klip megjelenését követően M2 Petőfi TV Akusztik koncertfelvételre készülünk az A38-on november végén, december 11-én szülővárosomban, Békéscsabán, majd december 28-án Budapesten, a Robotban lépünk fel. És persze folytatjuk az új nagylemez felvételeit.”

A klip:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók