Hirdetés

Művirágok karneválja – Itt az új Fatal Error-lemez első dala és klipje

Lángoló Premier

A részben ceglédi, részben budapesti Fatal Error zenekar 2020-ban a járvány és leállás ellenére sem állt le. Folyamatosan dolgoznak a negyedik nagylemezükön, aminek első, egyben címadó dala a Művirágok karneválja.

A számról azt mondják, hogy könnyed hangvételben dolgozza fel azt a fajta barangolást, ami mostanában sokunk életére jellemző: a szerelmi, érzelmi kilengéseket és a mindennapi nehézségeket.

Hangszerelésben a zenekar eddigi anyagaitól eltérően a dal alapja akusztikus elemekre épül, de ugyanúgy megtalálható benne az torzított gitárhangzás is.

A videó mindezt természetes környezetbe ültetve jeleníti meg. A klip munkálatairól Rimóczi Zsolt, a zenekar énekese az alábbiakat mondta:

„Igazából a srácokkal nem akartuk túlgondolni a klip koncepcióját, szerettünk volna egy szép képi világot társítani a dalhoz, ezért Bikali Sanyi barátunkkal kimentünk hajnalban, hogy Biatorbágy mellett elcsípjük a napfelkeltét. Nagyon korán kellett kelni, de úgy érezzük, megérte, jó, hogy ezeket a pillanatokat meg tudtuk örökíteni. Reméljük, hogy a közönségnek is tetszeni fog a dal és a klip is.”

Itt a videó:

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
912FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk