Hirdetés
Hirdetés

Mutasd meg zenével, hogy ki a legfontosabb!

aképforrása-disneyexaminercom.jpg

Igaz, elmúltak a 90-es évek, de attól még lehet menő zenét ajándékozni karácsonyra! Nem baj, ha az ember nem tud énekelni vagy éppen nincsen különleges tehetsége bármilyen hangszerhez, attól még lehet szép ajándék egy egyedi lemez összeállítása.

– állítja a soundcity:szeged csapata és ennek bizonyításaként elindítja első pályázatát.

A soundcity:szeged csapata novemberben indította el saját MixTape projektjét, amiben a tagok mutatják meg nekünk a kedvenc dalaikat. A pályázati felhívás szerint összeválogatni számokat a kedvencek közül egy saját lemez megtervezéséhez nem csak kreatív, de szórakoztató feladat is. Éppen ezért szeretnék megmutatni másoknak is, hogy milyen ez.

A pályázati feltétel röviden annyi, hogy fogjuk a kedvenc számainkat, összeállítunk belőlük egy 60 percnyi hosszúságú lemezt, majd erről készítünk egy YouTube lejátszási listát. A dolog érdekessége – és kedvessége – viszont az, hogy a soundcity:szegednél szeretnék, ha ezt az összeállított lemezt a készítők ajándékba szánnák egy számukra fontos embernek. A beérkezett playlistekről szavazás indul, a győztesnek egyedi CD-t terveznek, a további dobogósoknak a playlistjeik pedig megjelennek a soundcity:szeged blogján.

Pályázni 2014. november 30-ig lehet.

A pályázatról további a részletek ide kattintva olvashatók.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló