Munsters-filmen dolgozik Rob Zombie

Az 1960-as években volt népszerű a Munsters nevű sitcom, ami egy barátságos szörnycsalád hétköznapi kalandjait mutatta be.

Hirdetés

A sorozat egyszerre parodizálta a szörnyfilmeket és az akkor már népszerű családi sitcomokat. Egyszerre futott az Addams családdal, de a Munsterst többen nézték, és azóta is a popkultúra részévé vált, ezért is volt már egy ideje kézenfekvő, hogy film készüljön belőle.

Valószínűleg sokan gondolják azt, hogy keresve sem lehetett volna erre a feladatra jobb rendezőt találni, mint Rob Zombie, aki az Instagramján azt írta, hogy 20 éve ez a vágya, és hogy hamarosan több részlettel jelentkezik. Annyit lehet tudni, hogy a Universal Studiosnál vannak a Munsters jogai, és többen arra következtetnek, hogy a film nem moziba készül, hanem a Universal streamingoldalára, de ez még csak pletyka.

Egyébként úgy tudni, hogy Rob Zombie éppen Magyarországon forgat. Hogy ez már a Munsters-e, azt egyelőre nem tudni, csak magyar vonatkozású képeken lett megjelölve, illetve a győri Hangszerarzenál is a Facebookon dicsekedett azzal, hogy a forgatáshoz ők biztosították a hangszereket. A Munsters egyébként egy Erdélyből származó szörnycsaládról szól, a családfő Frankenstein laboratóriumában született, majd megismerkedett Erdélyben egy gróf lányával, Lilly Drakulával. Ők, illetve Lilly apja, Drakula vándorolt ki aztán szerencsét próbálni az Egyesült Államokba.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés