Hirdetés

Mozifilmek streamelésével bővülhet a PlayStation Plus előfizetés

Friss hírek szerint a PlayStation Plus Video Pass kasszasiker filmekhez nyújthat majd hozzáférést, legalábbis erre következtetnek sokan abból, hogy a PlayStation hivatalos lengyel weboldalára kikerült a szolgáltatás logója.

Az előfizetők valószínűleg a Sony Pictures kínálatába tartozó filmekhez férnének hozzá. 

A kiszivárgott logó mellé egy lengyel szöveg is kikerült, ami szerint a lengyel PS Plus előfizetők tesztidőszakban próbálhatnák ki a szolgáltatást. A PS Plus szolgáltatás lényege, hogy minden hónapban 2-4 játékhoz lehet ingyen hozzájutni a fix előfizetési díjért.

Márciusban a Sony bejelentette, hogy a PlayStation Store augusztus végével nem tesz elérhetővé TV- és mozitartalmakat. Hogy az egészet átköltözteti-e a PS Plus szolgáltatáshoz, az majd kiderül, de van abban logika, hogy a 47,4 millió előfizetővel rendelkező szolgáltatás felé irányítja a tartalmait, vagy legalábbis annak egy részét, hogy így vegye fel a versenyt az olyan szolgáltatókkal, mint a Netflix, a Disney+ vagy az Apple TV, vagy ugye az Xbox Game Pass. Arról nem is beszélve, hogy a Sony Pictures korábban már beszélt arról, hogy több PlayStation sikerjátékból tervez filmet vagy sorozatot készíteni, így kézenfekvő lenne, ha ezeket egyszerűen elérhetővé tennék a potenciális célközönségnek.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,333KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk