Hirdetés

Most már tuti, hogy jön Madonna. Lóversenypályára!

Idén biztosan nem panaszkodhatnak a világ legnépszerűbb díváira áhítozó hazai koncertlátogatók. Mint az már jó ideje tudható, 2009-ben többek között Pink és a nemrégiben Obama beiktatási ceremóniáján parádézó Beyoncé is hazánkba jön, sőt, a napokban bizonyossá vált: augusztus 22-én a popdíva-műfaj lekörözhetetlen főistennője, Madonna is Budapesten koncertezik.

Hirdetés

Bár az énekesnő magyarországi koncertjével kapcsolatban az elmúlt hetekben volt némi bizonytalanság, most már biztosra vehető, hogy Madonna Magyarországot is útba ejti tavaly beindított, és már eddig is rekordokat döntő Sticky & Sweet című turnéjával. Szóló előadó még soha nem keresett annyit koncertezéssel, mint Madonna ezzel a körúttal. (Nem összetévesztendő ez a zenekarok által keresett összegekkel! Az sokkal több.)

A koncert helyszíne rendhagyó: stadion helyett lóversenypályán fogják megrendezni. A 84 hektáros Kincsem Park a szervezők szerint minden adottságával tökéletes, jól megközelíthető helyszín, ráadásul itt többen férnek el, mint a Puskás Stadionban.

Jegyeket február 20-án délelőtt tíz órától lehet vásárolni a Ticketpro országos hálózatába tartozó üzletekben. A koncertre három különböző árban lehet majd álló jegyet váltani: a legolcsóbb jegy 15000, a közepes 22500, a legdrágább pedig kereken 30000 forintba fog kerülni. Aki pedig ülve szeretné az elsősorban Madonna legutóbbi, Hard Candy című albumára épülő show-t végignézni, az még ennél is drágábban, 35 ezer és potom 110 ezer forintért válthat jegyet. Persze ez utóbbi már korlátozott számú VIP-belépő, ami mellé olyan extrák is járnak, mint állófogadás és biztosított parkolóhely. Egy vásárló egyszerre hat darab jegyet vehet. (Vajon a 110 ezresből is?).

Madonna előtt egyébként nem lesz előzenekar, viszont a nagyon híres, az énekesnővel (és megannyi más giga névvel) nem először dolgozó angol lemezlovas, Paul Oakenfold zenél majd a közönségnek. Azt viszont, hogy vajon a tőle gyakran hallható lakossági trance-t, vagy a hollywoodi sikerfilmekhez írt zenéit fogja pörgetni, és hogy felteszi-e majd a popper közönségnek az amerikai Crazy Town formáció énekesével készített híres dalát, még csak nem is sejtjük.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
807FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló