Hirdetés

Most belenézhetsz egy csomó ember telefonjába, és még nyerhetsz is vele

Párhuzamos Programok néven új játékot indított a Samsung, aminek a lényege, hogy felhívja a figyelmet a cég új, hajlítható készülékeire, amik kifejezetten alkalmasak arra, hogy egyszerre akár három alkalmazást futtassanak. A Párhuzamos Programok résztvevői arra tehetnek kísérletet, hogy a kihajtott, nagyobb méretű képernyőkön látható rengeteg információból kitalálják, mivel tölti éppen az idejét a készülék tulajdonosa. A játékosok feladata, hogy a kávézó vendégeivel kapcsolatban válaszoljanak meg kérdéseket, melyekhez a segítséget a telefonok kijelzői rejtik. A legjobb nyomozók pedig meg is nyerhetnek egyet az asztaltársaságok csúcsmobiljai, a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G közül.

Az online játékot a Samsung a társasjátékok egyik legismertebb hazai szakértőjével, Győri Zoltán Gáborral közösen készítette el. Győri 2017-ben indította el feleségével, Győri-Nádai Rékával közös YouTube-csatornáját Mit játsszunk? név alatt, Zoli első saját játéka pedig az Igen? nevű, 2018-ban megjelent partyjáték volt. Az ő segítségével rakott most össze a Samsung egy olyan online játszható, nyomozós kalandot, amiben a felhasználók megismerhetik a Z széria készülékeit, de a helyes válaszokhoz jó megfigyelőképességre is szükség van.

A Párhuzamos Programok versengése két szakaszra osztva zajlik, 10-10 napig. A játékosok mindkét szakaszban hét kérdést kapnak, amelyeket egy kávézó közönségét ábrázoló interaktív játékmező segítségével válaszolhatnak meg. A kérdések a jelenet szereplőinek életéről szólnak, szerencsére azonban a kihívás résztvevői belepillanthatnak az egyes asztaltársaságok telefonjaiba, amelyek sokat elárulnak a történetükről. A képernyőkön elrejtett nyomok és a környezet alapján kiderülhet, ki készül éppen nyaralni, hogyan sikerült a reggeli edzés, vagy milyen sorozatokat néznek mostanában. A játékosok a multitasking ablakok és a megnyitott alkalmazások alapján a kérdésekre is megtalálhatják a válaszokat.

Az élőkép elkészítéséhez a tervezők közel 30 különböző karaktert alkottak meg, akik a kávézóba is magukkal vitték kedvenc okostelefonjukat, ezeken pedig közel 40 féle alkalmazást nyitottak meg, hogy elrejthessék a nyomokat. A fotózáson a színészek közösségi médiás, társkereső appokat, üzenetküldő szolgáltatásokat használtak, szelfiztek és játszottak is telefonokon, hogy elkészülhessenek a feladványok. Ezeket átnézve a játékosoknak több lehetőségük nyílik találgatni, ha pedig nehezebb kérdésbe ütköznének, a játék egy-egy tippel segít, merre érdemes keresgélni.

A játékot mi is kipróbáltuk, és tökéletes arra, hogy az ember pár percre kizökkenjen a napi rutinból. Azért nem azt mondjuk, hogy az agy teljes kikapcsolására is alkalmas és csak céltalanul nyomkodni kell, mert annyit elárulunk, hogy vannak kifejezetten trükkös kérdések is.

Az egyes fázisokban mind a hét kérdésre helyesen válaszolók között egy-egy Galaxy Z Fold3 5G és Z Flip3 5G okostelefont sorsolnak ki a játék végén, de a résztvevők már egy jó válasszal is megnyerhetik a 3 darab Galaxy Buds2 fülhallgató egyikét.

A Párhuzamos Programok játék már elindult, a parhuzamosprogramok.hu weboldalon lehet gyors regisztráció után szórakozni egy kicsit.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló