Hirdetés

Morfondier – Premieren a Deadly Mantis új nagylemeze

Megjelent a Deadly Mantis zenekar Morfondier című nagylemeze, amit itt a Lángolón mutatnak be. Sajátos szöveget küldtek bemutatkozásnak, úgyhogy mi ezt most egy az egyben be is másoljuk:

A budapesti post-grunge banda nyitó albumának pillanatábrázolásai legalább olyan plasztikusan ragadják meg napjaink szorongásait, örömeit, mint a legelborultabb festmények. A hallgatónak lényegében semmi dolga: a tizes dalfüzér dolgozik helyette. Csak bele kell ülni és hagyni! Egy vaktérkép, amin lehet közlekedni szabadon és bele hallani/érezni, amit a hallgató és érző épp szeretne.

Minden van benne?!

Lélegzetelállító, forma-bontó és -építő, tetőfedő és bádogos, ugyanakkor tejfakasztó, nyakmerevitő és háztáji. A lemez küzdelem a Semmi ellen, minden rezdülése buzdít és ingerel, nem hagy nyugodni.

Az univerzum minden fortélyát bevetette ellenünk például hullámok formájában, hogy minél lassabban és körülményesebben jussunk el a lemez megszületéséhez. Így viszont a leállások alatt volt idő morfondírozni (innen a lemezcím) a dalokon és azon, hogy kiket is akarunk megszólítani 2021-ben egy alapvetően 90-es évekbeli hangzású rock zenével?!

A válasz pedig: azokat akik idáig eljutottak a cikk olvasásában!

A lemez:

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk