Hirdetés
Hirdetés

Mindjárt Budapesten a szuper-giga-mega felállású Helloween

A heavy metal igazából akkor jó, ha megalomán: a visszafogottság, mértéktartás és hasonló baromságok csak megölik azt az őszinte szórakozást, amit a műfaj a csúcson képes adni. Vegyük például a német Helloweent! Vajon létezik még zenekar a világon, aminek eszébe jutott, hogy így, több mint 30 év változó felállású zenélés után nemcsak lemezen, de még egy turnéra is összehozza mindhárom eddigi énekesét? És az, hogy akciófigurákat is gyártsanak a néha már csak Pumpkins Unitedként becézett formációhoz? Naná, hogy nem.

Hirdetés

Ez a gátlástalan rajongókiszolgálás nagyjából olyan, mint amikor Sylvester Stallone kitalálta az Expendablest: nem kell itt radikálisan új dolgokat csinálni, elég feltekerni a nosztalgiaturbót, miközben a nagy összeállástól (Kai Hansen és Michael Kiske is visszatért a zenekarba ugyebár) megnövekedett érdeklődést arra kell használni, hogy olyan színpadot építtessenek és akkora csarnokot töltsenek meg, amekkorát 15 éve sima felállásban biztosan nem tudtak volna.

Június 28-án tehát Budapestre látogat friss lemezével a szuper-mega-giga felállásában a német Helloween, és az a helyzet, hogy bárkinek ott a helye, aki szereti az őszinte metálzenét valami olyan korból, amiről valószínűleg még a közönség nagyrészének sem nagyon van saját emléke.

Bónusz: lesz Hammerfall is!!!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,320FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók