Hirdetés
Hirdetés

Mindig utolsó – Turnéhangulat a Gypo Circus új klipjében

20883855_10209956287930734_231272957_o_1.jpg

A februárban megjelent Mikor Kivel? című második nagylemezének Mindig utolsó című dalára forgatott turnés videóklipet a Gypo Circus. A backstage jelenetekkel tarkított kisfilm kiváló betekintést nyújt a színfalak előtti és mögötti hangulatba, a zene pedig kiválóan alátámasztja a vizuális élményeket. Lennénk légy abban a turnébuszban, ez nem vitás. Videópremier a hajtás után! 

A zenekar basszusgitárosa, Kecskeméti Sándor a következőket mondta el a klipről: 

Az ebben az évben megjelent Mikor Kivel? című albumunk első klipesített dala a Mindig utolsó. Régóta érett bennünk a gondolat egy videóklipre, ami tükrözi az utánozhatatlan Gypo Circus koncerthangulatot és turnéérzést. Aki volt már Gypo koncerten, az pontosan emlékszik rá – vagy éppen nem.

Tavaly decemberben a szegedi Ifjúsági Házban megtartott 5. Névnapi Nagykoncertünkön végre a csillagok állása is kedvezett ennek a tervnek. A profi stábnak hála, az elkészült videoklip hangulata tökéletesen visszaadja a Gypo Circus életérzést, és közben néhány kulisszatitkokra is fény derül! Ne izgulj, mindenre azért nem. 

Reméljük, sikerül felidéznünk együtt ezeket a koncertélményeket a klip segítségével, habár ami velünk és nálunk történik egy turné alatt, ahhoz egy hét évados sorozat és a 18-as karika is kevés lenne.

Valószínűleg az utóbbi mondat nem túlzás, de ami a turnén történik, az ott is marad, ahogy a régi zenész közmondás szól. A klip alapján mindenesetre el tudjuk képzelni a kimaradt jeleneteket, próbáljátok meg ti is! 

A poszt megjelenését a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg

Advertisement
38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló