Hirdetés
Hirdetés

Mindig van kiút – Itt a LEAP új dala, a One Way Out

Új dallal jelentkezett az egyedi hangulatú indie rockot játszó LEAP, akik május 2-án első ízben koncerteznek Magyarországon, az A38 Tetőteraszán. A One Way Out, mely egyben a hamarosan érkező harmadik EP első felvezetője, és már elérhető minden jelentősebb streaming platformon, a zenekar más szerzeményeihez hasonlóan nem feltétlenül az élet napos oldaláról szól, ugyanakkor bárkinek érdemes meghallgatnia, aki nyitott a borongós hangulatú, mégis reményteli zenékre.

Hirdetés

A LEAP énekese, Jack Balfour Scott a következőket mondta róla:

„A One Way Out arról szól, amikor rájössz, hogy a személyiséged sötét oldala átvette az irányítást, és tudod, hogy nehéz lesz visszaszerezni azt. Mivel bipoláris vagyok, tudom, milyen az, amikor az elméd millió mérfölddel száguld óránként, általában nagyon rossz ötletek felé. Hálás vagyok azért, hogy a dalban visszatekinthetek az ilyen pillanatokra, és valami pozitívvá tudom ezeket formálni. Remélem, a dal utat talál majd azokhoz, akik szintén küzdenek a saját sötétjükkel, és emlékezteti őket arra, hogy mindig van kiút. Izgatottan várom, hogy a turnén is eljátsszuk majd, mert ez egy gyors, felemelő téma, és pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy beindítja majd a moshpitet, haha!”

A zenekar soron következő Európa-turnéja napokon belül indul, melynek keretében most először Magyarországra is eljutnak majd.

„Budapesttel eddig csak futó ismeretséget kötöttünk, de gyönyörű, sajátos és izgalmas városnak tűnik! Mivel az amúgy ritka turnés szabadnapjaink egyikét itt töltjük, aktívan keressük a lehetőséget arra, hogy bulizhassunk egyet a helyi közönséggel. Azt hiszem, a közönség rendkívül energikus előadásra és igazi zúzós pop-rock áradatra számíthat! Hallottuk, hogy egy nagyon menő hajón lesz a helyszín, remélhetőleg nem süllyesztjük el!”

A LEAP a mostani turné után folytatja a harmadik EP dalainak kiadását, emellett készülnek a nyári fesztiválokra, köztük a Nova Rockra, ahol a nagyszínpadon játszanak majd a harmadik, szombati napon, június 16-án, olyan előadók mellett, mint a Maneskin, Avril Lavigne, Alice Cooper, a Sum 41, vagy a Body Count.

Néhány napig még tart a korábbi programajánlónkban meghirdetett játék a páros koncertbelépőért! Mindössze három egyszerű kérdésre kell válaszolnotok a beágyazott kérdőívben.

Nem kötelező, de megköszönjük, ha ajánljátok a részvételt másoknak, esetleg megosztjátok az idővonalatokon ezt a cikket, vagy a koncerthez kapcsolódó eseményt. A jelentkezési határidő: 2024. április 15., hétfő éjfél. Rákövetkező napon sorsolunk, a nyertest e-mailben értesítjük. A játék során beérkezett adatokat a sorsolás után töröljük az adatbázisunkból.

A koncertre jegyek az Eventim hálózatában kaphatók. További információk a koncert Facebook-eseményén.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,985KedvelőTetszik
3,059KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók