Hirdetés

Mindenki azt kérdezte 2020-ban a Google-ön, hogy „miért”.

Kijött a Google szokásos éves gyűjtése arról, hogy mire kerestek rá idén az emberek. Idén nem annyira meglepő, hogy ahogy a mindennapjainkban, úgy az interneten és a Google-keresésekben a koronavírus vitt mindent, de nem csak az érdekelte az embereket, hogy mi az, hanem az is, hogy miért covid-19-nek hívják? Jó hír, hogy emellett egyre többen érdeklődtek a sokaknál még mindig tabutémának számító mentális egészség kifejezés iránt, és hogy miért is fontos, hogy ez a téma.

A körülöttünk zajló események ellenére olyan dolgokra is rákerestünk, mint például: „miért álmodnak az emberek?” és „miért vörös a Mars?” És  a „kovászos kenyér receptje” megdöntötte minden korábbi keresési rekordját.

Érdekelte még az internetezőket, hogyan maradhatnak kapcsolatban egymással,  vagy hogyan tudnak segíteni, például a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozóknak, vagy hogyan segíthetünk az ausztráliai tűzvész, vagy Bejrútot pusztító robbanás által sújtott területeken élőknek.

Készült magyar lista is, ahol persze szintén a koronavírus vezet, de az amerikai elnökválasztás, a digitális oktatáshoz szükséges Google Classroom vagy a nyáron egyszerre távozó volt indexesek új híroldala, a Telex is nagyon érdekelte az embereket. A legtöbben azt nem tudták, hogy palacsintából mi mindent lehet készíteni, nagyon várták az iPhone 12-t, és a Mintaapák sorozatot. Sport témában pedig a Magyarország-Izland meccs lett a nyerő.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk