Hirdetés
Hirdetés

Minden koncertjét törölte a Rage Against The Machine

Nagyon nem akar a Rage Against The Machine-nak összejönni ez az újrázás. Nagy dirrel-durral bejelentették még a Covid előtt, hogy visszatérnek, és ugyan nem mondták ki, de az amerikai elnökválasztás volt valószínűleg a háttérben. Aztán jött a járvány, ők meg nem tudtak koncertezni egészen idén nyárig, amikor ugyan kicsit súlytalanabbul, de elindultak, majd a második koncerten Zack de la Rocha olyan szerencsétlenül esett, hogy megsérült a lába. Ennek ellenére folytatták a koncerteket, majd a New York-i show-k előtt lemondták az egész európai kört, arra hivatkozva, hogy az énekesnek lényegében az Achilles-ína sérült meg úgy, hogy nem javasolják neki az európai körutat.

Hirdetés

Pótlásról már itt sem volt szó, hanem, inkább újabb észak-amerikai dátumokat jelentettek be, amiket viszont most mondtak le, szintén pótdátumok nélkül.

Zack de la Rocha elmondta, hogy borzasztó rossz számára ez az egész, nagyon sokat készült rá, de kicsit olyan, mintha a világ összeesküdött volna ellene. Azt mondta, hogy nem egyszerűen arról van szó, hogy újra színpadra tud-e állni, hanem arról, hogy hogyan fog egyáltalán járni. Ezért aztán fájó szívvel, de törölnek minden dátumot. Amik amúgy csak februárban kezdődtek volna, de úgy tűnik, annyira tropára ment de la Rocha lába, hogy addig sem jön helyre.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók