Hirdetés
Hirdetés

Minden Hangot – Premieren a Borkezelő legújabb dala

Borkezelő a magyar hip-hop színtér újonca, legutóbbi Eastern Walking sikere után bemutatja a második single-jét is, a Minden Hangot. Ez az önreflektív és műfajilag sokszínű track a zenész figyelemreméltó zenei mélységét és változatos stílusát demonstrálja,
a melankolikus indie popot nyers, elgondolkodtató rapszöveggel keverve.

Hirdetés

A Minden Hangot felemelő nyári vibrálással kezdődik, lágy gitárszólamokkal és groove-os ritmusokkal, amelyek úgy áramlanak, mint egy gyengéd fuvallat. A refrén felépítésekor a dal introspektív rapbe vált át, amivel Borkezelő megvillantja lírai hozzáértését és érzékenységét is. A dal a halogatás és a túlgondolkodás okozta küzdelmek körül forog, így rezonálva a mai generációval, akik ezekkel a problémákkal gyakran szembesülnek.

A debütáló album energikus hangzásvilágától eltérően a Minden Hangot a zeneszerző egy lazább és elgondolkodtatóbb oldalát mutatja be. Borkezelő különleges képessége a műfajok zökkenőmentes keverésével lebilincselő és mélyreható zenehallgatási élményt nyújt, arra invitálva a rajongókat, hogy merüljenek el a szám szövevényes rétegeiben.

Bemutatkozása óta Borkezelő innovatív hangzásával és átérezhető történeteivel elkötelezett rajongókat vonzott magához. A Minden Hangot arra törekszik, hogy tovább szilárdítsa az előadó pozícióját a magyar zenei színtér feltörekvő alakjaként, valamint a műfajok harmonikus vegyítésével és figyelemfelkeltő szövegvilágával ragadja meg a hallgatókat.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,016KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,570FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók