Hirdetés

Milliós laptopot, 75 ezres fülhallgatót és hatezer forintos törlőkendőt mutatott be az Apple

Új eszközöket mutatott be az Apple, melyek között elég sok olyan termék tűnt fel, amikről már régóta pletykálnak, vagy éppen amikre régóta vágynak az emberek.

MacBook Pro M1 chippel felszerelve, szenzorszigettel

A legfontosabb hír a két új MacBook Pro volt, amelyek megkapták az M1 chipet, illetve annak a Pro és Max változatát, és dizájnban is megújultak, ami viszont már nem biztos, hogy sok embernek tetszeni fog.

A 14 és 16 hüvelykes laptopok kijelzőjén megjelent az iPhone-okon 2017 óta ismert, és azóta is ott virító notch, azaz szenzorsziget, ami most már a Pro gépek kijelzőjébe is betüremkedik, és ide kerül a kamera, és az egyetlen megoldás, hogy ne idegesítse nagyon az embert, ha sötét módot állít be.

Fotó: Apple

Ezek a gépek alapvetően nem lakossági, hanem valóban profi felhasználásra születtek, már csak ezért is jó hír, hogy visszakerült egy csomó port, ezen már nem kell külön kiegészítőként megvásárolni a HDMI portot, van 3 Thunderbolt-csatlakozó, hely az SD-kártyának, jack-dugó és MagSafe-töltő, ami 30 perc alatt 50 százalékig tölti a gépet.

Az M1 Pro és M1 max chipek is azt a célt szolgálják, hogy a nagy teljesítményt igénylő – például grafikai – munkákat, vagy filmek vágását zökkenőmentesen el tudja végezni a rendszer.

A legolcsóbb MacBook Pro 880 ezer forintért kapható, de a legextrább verzióért közel másfél milliót kell fizetni.

Megérkezett a 3. generációs AirPods

Kinézetében annyira nem, inkább hangzásban lehet majd az ígéretek szerint nagy változást tapasztalni, ugyanis térbeli hangzást kapott a fülhallgató. Bírja az izzadságot és az esőcseppeket, de azért nem vízálló, illetve a töltőtokkal újratöltve akár 30 órán át lehet vele zenét hallgatni. Az ára 74 990 forint.

Fotó: Apple

Új színek és törlőkendő

Három új színben, sárgában, narancssárgában és kékben is elérhetővé válik a HomePod mini, ezeket majd novembertől lehet beszerezni, és 100 dollár körül lesz elérhető. 4.99 dollárért pedig majd 15 országban elérhető lesz az az Apple Music előfizetés, amivel Siri segítségével lehet hozzáférni a zenékhez. És ha mindez nem lenne elég, bemutattak egy hivatalos, logóval ellátott törlőkendőt is, ami úgy tisztítja majd az eszközöket, mint soha semmi, viszont 19 dollárba, azaz nagyjából hatezer forintba kerül. Ha valaki aggódna, van hivatalos kompatibilitási lista, hogy milyen kijelzők tisztítására alkalmas. Rossz hír, hogy az első generációs SE telefonoknál régebbi modellekkel a kendő nem kompatibilis.

Fotó: Apple

Ja, és készült egy remix, vagyis egy új dal, kizárólag Apple-hangokból, ezt is mutatjuk.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk