Hirdetés

Miley Cyrus 8D koncertet adott, bármit is jelentsen ez

Mikor arról szoktunk cikkeket írni, hogy mitől jó, és mitől nem annyira egy virtuális koncert, akkor az a legjobb, ha tudunk példákat mutatni. A jóra például ott volt a Nightwish koncertje, ahol egy virtuális világot hoztak létre, és zenehallgatás mellett szociális életet is lehetett élni, vagy ott volt a Shein bulija, ahol játszani lehetett közben nyereménypontokért, meg kedvezménnyel vásárolni olyan cuccot, mint a fellépőkön volt, és az egész inkább egy zenés játék volt, mint valami, ami emlékeztetett volna az igazi koncertekre.

Hirdetés

A Magnum jégkrém és Miley Cyrus pedig bemutatta, hogyan lehet rossz, mikor virtuális koncertnek szeretnének eladni valamit, ami nem az. Ez egy sima rögzített koncert volt beszélgetésekkel meg jégkrémevéssel színesítve az egyébként fekete-fehér műsort, ahol azt bizonygatták, hogy az örömnek több rétege is lehet, mindezt egy teljesen steril színpadképpel. Az exkluzivitás és a különlegesség pedig az volt, hogy 8D hangzással lehetett mindezt élvezni, amitől azt érzi a néző, hogy Miley Cyrus egy szobában van vele, és ott énekel. Én mondjuk nem éreztem azt, és valószínűleg senki más sem, pedig az átlagosnál jobb fülhallgatóval is megpróbáltam, de semmi, ami csak azért izgalmas, mert valószínűleg a nézők többsége is átlagos vagy annál rosszabb fülhallgatóval próbálkozott, és ugyanúgy értetlenül áll, hogy most akkor ez 2D volt, esetleg 4.82D, vagy mégis mi történt.

Mondjuk az interjú alatt arról beszél az énekesnő, hogy az öröm különböző rétegeihez hozzátartozik az is, hogy valaki kipróbál valamit, elbukik, és hogy a kudarc vezet sokszor a sikerhez, mert ott van a lehetőség, hogy újra megpróbálja, vagyis nincs itt tulajdonképpen semmi gond, majd legközelebb biztos jobb lesz a virtuális koncertje. Ha valaki azért próbát tenne, hogy átérzi-e a virtuális koncertélményt meg a 8D hangzást, az itt próbálhatja ki.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
803FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk