Hirdetés
Hirdetés

Mikor techno-ként éled újjá a bass music – Premieren AnnaElza Fedora remixe

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói közül évről évre kerülnek ki olyan fiatal tehetségek, amik amellett, hogy választott hangszerükön virtuóz módon játszanak, más – sokszor távolinak tűnő – zenei irányzatokban is kipróbálják magukat. AnnaElza a szaxofon és a jazz iránti rajongás mellett néhány éve elektronikus zenei műfajokban is alkot, legújabb projektje egy kizárólag magyar zenészeknek készített house és techno remixekből álló sorozat.

“A remixelés számomra egy nagyon izgalmas, megunhatatlan, ingerdús folyamat, ami folyamatosan inspirál és kreatívvá tesz. Olyan előadókkal is van lehetőségem dolgozni, akikkel amúgy nem sodort volna össze az élet. Szeretem az előadókat teljesen más zenei környezetbe helyezni, mint amiben megszokhattuk őket.”

– mondja a remix-széria mögötti munkáról mesélve. A sorozat legújabb darabja a Let Go című dal átirata, amelynek eredetije Fedora első lemezén szerepelt, még 2016-ban. A hazai dobbasszus-színtéren régóta aktív MC/énekesnő neve a Pilvaker vagy a Random Trip látogatóinak is ismerősen cseng, ezekben a hónapokban fejezi be Dj Titusz (Belga, Carbonfools) produceri vezényletével és többek közt Busa, Saiid valamint Járai Márk közreműködésével második lemezének stúdiómunkálatait. A Let Go csupán az első állomása AnnaElza és Fedora együttműködésének, a továbbiakban már nem remixet, hanem egy teljesen új közös dalt is terveznek.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,857KedvelőTetszik
3,021KövetőKövetés
2,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók