Hirdetés
Hirdetés

Mike Patton még mindig nincs jól, de javul

Múlt héten írtuk, hogy ősszel megjelenik a Dead Cross második nagylemeze, ami reménykedésre adhat okot a Mike Patton-rajongóknak. Patton ugyanis a Covid közben bejelentette, hogy teljesen összeomlott pszichésen, és minden élő fellépését lemondta, így a Faith No More-nak sem sikerült turnéra mennie. Akkor mindenki azt gondolta, hogy a Covid tette tönkre Pattont, de mint most egy interjúban elmondta, nem így volt.

Hirdetés

Egész pontosan a Covidnak még örült is. Végre otthon maradhatott nyugodtan, és vehette fel a dolgait zavartalanul. Aztán egyszer csak átkattant benne valami, és már konkrétan emberek közé sem akart menni, majd agorafóbiát* állapítottak meg nála. Rettegett attól, hogy tömegek előtt kell fellépnie, nem szeretett kimenni sem, konkrétan félt az emberektől.

Azóta szakemberek segítenek neki a gyógyulásban, de még mindig nem érzi magát száz százalékosnak. Ennek ellenére az év vége felé már lesznek fellépések, amikről Patton azt mondta, hogy soha nem telt el még ekkora szünet két buli között, amióta ezt a zenélést csinálja. Most már konkrétan két éve nem állt színpadon.

A Faith No More elamaradt koncertjeiről azt mondta, egyáltalán nem biztos benne, hogy pótolva lesznek. Szóval valószínűleg Dead Cross-bulik lesznek ezek, de Pattonnál semmit nem lehet tudni.

* Az agorafóbia a pánikbetegség krónikussá vált, súlyos következménye, amelyben a beteg görcsösen fél minden olyan helyzettől, mely pánikrohammal fenyegeti (ez egyaránt lehet üres tér vagy zsúfolt autóbusz, kihalt utca vagy moziterem), mi több,  már nem annyira a veszélyesnek ítélt helyszínektől és körülményektől fél, hanem magától a félelmi rohamtól retteg, attól, hogy a fenyegető helyzetben majd rá fog törni a páni félelem. Nem vállalja ezt a kockázatot, igyekszik mindenáron elkerülni a pánikhelyzeteket. (Forrás)

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók