Hirdetés

Mick Jagger kiakadt, amiért “politikai futball-labdaként” használták

Mick Jagger lemondta a Davosi Világgazdasági Fórumon való részvételét, aminek keretében David Cameron brit miniszterelnök felkérésére Nagy-Britanniát népszerűsítette és a "brit tehetséget" reprezentálta volna. A Rolling Stones legendás énekese mindezt azzal indoklása szerint nem kíván belebonyolódni a pártpolitikába. Elkezdte ugyanis a miniszterelnök támogatójaként emlegetni, ez pedig nem tetszett neki.

Jagger kijelentette, hogy "politikai futball-labdaként" használták, ezzel utalva arra, hogy a brit sajtóban a felkérés miatt Cameron támogatójaként kezdték emlegetni, ezt pedig "pontatlan" meghatározásként értékelte. Hozzátette, ugyan érdeklődik a gazdasági és társadalmi problémák iránt, de "mindig is távol tartotta magát a pártpolitákától".

Egyes lapok közben arról írnak, hogy a visszafogott fogalmazás ellenére Jagger valójában meglehetősen kiakadt amiatt, hogy tervezett fellépését politikai szerepvállalásként kezdték értelmezni, és esze ágában sincs a jövőben hasonlókba belefolyni, már ezt is megbánta.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló