Hirdetés
Hirdetés

Michael Jackson is hologramként térne vissza?

Nem kellett sokat várni, hogy Tupac Shakur hologramos fellépése a Coachella fesztiválon ne csak az elhunyt rock- és -popsztárok rajongóinak fantáziáját indítsa be: Michael Jackson testvérei már azon gondolkoznak, a módszer segítségével miként állhatna újra össze a Jackson 5. A napokban a brit The Sun című bulvárlapnak a sztár bátyja, Jackie nyilatkozott, aki elmondta, szerinte igazán csodálatos lenne, ha mindez megvalósulhatna, majd hozzátette, az ötlet már két évvel ezelőtt is felmerült egy Cirque du Soleil-show kapcsán.

A brit bulvárlapnak egy névtelen forrás is nyilatkozott, aki elmondta, a testvérek úgy számolnak, hogy ha össze tudnának hozni egy koncertsorozatot a hologramként újjáélesztett Michael Jacksonnal, az akár minden idők legnagyobb bevételét produkáló turnéja is lehetne. Persze ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, még számtalan tárgyalásra és egyeztetésre is szükség lesz.

Kíváncsian várjuk, ki lesz a következő, akinek kapcsán ismét felmerül a hologramos fellépés ötlete, azt meg pláne, hogy Tupac után kinél fogják ezt legközelebb tényleg meg is valósítani.

Advertisement
38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló