Hirdetés

Mi lett volna, ha… – Itt a HolyChicks új videója

holychicks_press.jpg

Megjelent a HolyChicks legújabb dala, ami itt és most debütál a Lángolón, alább meg is lehet hallgatni, illetve nézni, mert klip is van hozzá. A Holnaptól mellesleg nem a csapattól megszokott rockhangzással készül, hanem inkább elektro-pop. A szám egyébként az elengedésről szól, egy régi affért elevenítenek fel gondolatban.

Talán mindenkinek az életében volt már egy olyan kapcsolat, ami a szétválás ellenére mégis eszébe jut, és eljátszik a gondolattal, hogy mi lett volna ha…

A Holnaptól az együttes billentyűsének, Bakos Zitának ötlete alapján indult, akinek hozott témájára Hunyadkürti Éva gondolta tovább a szöveget, majd a dallamot és a karibi hangzást Somogyvári Danival formálta teljes egésszé a zenekar.

Megmutattuk a többieknek, és a szokásos módon mindenki hozzátette a saját ötletét. Végül hangszerelés és felvétel szintén Somogyvári Dani keze munkáját dicséri.

– számolt be Hunyadkürti az alkotói folyamatról.

A dalhoz készült klipet egy koncertfelvételből rakták össze:

Júniusban az Intim Torna Illegál előtt játszottunk a Budapest Parkban, ami az óriási kihívás és élmény volt a zenekar életében. Ezt örökítette meg Kovács Bálint Illés és Elek László, akik végig velünk voltak a színpadon, felvették a koncertet, és ebből vágták össze a lyric videót.

– mesélte a videóklipről Hunyadkürti, aki elmondta még, hogy 

hamarosan stúdióba vonulunk, és felveszünk két új dalt, amihez még idén szeretnénk egy klipet forgatni. Ezenkívül készülünk a nagylemezünk kiadására, amihez folyamatosan írjuk a trackeket. Kicsit új irányt veszünk, mert szeretnénk megmutatni a zenénken keresztül is, hogy mennyire dögös csajok vagyunk, így rockosabb irányban haladunk tovább. Ezzel a klippel nem csak a nyártól, hanem szeretett billentyűsünktől, Bakos Zitától is búcsúzunk, akinek ezúton is köszönjük az elmúlt évek közös munkáját, na meg ezt a dalt.

Idén lesz még pár koncert, ahol meg lehet nézni a csapatot élőben: szeptember a Ráday Fesztiválon, október 4-én pedig az Ellátóházban lépnek fel a Junkie Jack Flash trásaságában.

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló