Hirdetés

Meztelen nők és Lady Gaga koronája – klipmegosztás (18+)

A dubstep imádott és gyűlölt hülyegyereke, Skrillex a legendás Doors tagjaival készített közös számot és klipet, a Justice újfent remek videójában egyebek mellett meztelen nők is láthatók, a Sólstafir zenéjére egy fiatal nő egy koporsót vonszol maga után hegyen-völgyön át, Galambos Dorina és barátnői pedig ezúttal egy Soundgarden-feldolgozásukhoz készítettek videót. És ezeken kívül itt van a brooklyni Santigold is, aki legújabb, félig animációs klipjében még Lady Gagát is simán lenyomja.

Hirdetés

Skrillex feat. Members of The Doors – Breakn’ a Sweat

A Re:Generation projekt keretén belül mai producerek készítenek egykor menő nevek közreműködésével már csak az említés szintjén is furcsán hangzó számokat, ezek egyike a (lassan már nem fogjuk leírni, hogy) mostanában nagyon felkapott dubstep-sztár, Skrillex és a Doors még élő tagjainak együttműködéséből született Breakn’ a Sweat, amihez most elkészült a videoklip is. A főleg a szám készítésének munkálatait, valamint Skrillex egy látványos fellépését bemutató klipben igazán nincs túl sok különös, hacsak azt nem vesszük annak, hogy a legendás zenészek nem csak hangsávokat küldözgettek a fiatal producernek, hanem láthatóan le is ültek vele együtt dolgozni. Persze, azért kár lett volna kihagyni az eheti klipmegosztásból, hiszen tényleg ritkán látni és hallani ilyen együttműködéseket.

Santigold – Big Mouth

A brooklyni Santigold első lemezét még Santogold néven adta ki, azóta nevet váltott, csinált egy csomó mindent, most pedig legújabb klipjét a Switch és a Buraka Som Sistema produceri közreműködésével készült számára készítette. És hát a video pontosan olyan, mint amit egy ilyen hármas találkozásától elvárhat az ember: kicsattantó, színes, energikus, pimasz, humoros, félig élőszereplős félig animációs, az alig valamivel több mint három perc alatt pedig azt is simán elhiszi az ember, hogy Santigold az a nő, aki tényleg bármikor simán lenyomná Lady Gagát, ahogyan az itt is látható. Ezt a tök jó klipet Cody Critcheloe rendezte.

Mrs. Columbo – Black Hole Sun

A híres nyomozó rejtélyes feleségéről elnevezett magyar zenekarnak ez már a második klipje bemutatkozó, (re)make up! című lemezükről, az elsőről itt írtunk. Mint azt a címe is mutatja, az albumon feldolgozások hallhatók, és míg előzőleg egy Queen-slágerhez, most egy Soundgarden-klasszikushoz nyúltak a csajok, a hozzá készült klipben pedig, a szám stílusához illeszkedve mintha egy füstös kis jazzlokálban látnánk zenélni őket. Akad egy-két ötletes és jól mutató megoldás, mint például a levegőben úszó hangjegyek, de egyébként semmi különös, viszont a feldolgozás hangulata nem is indokol ennél többet.

Sólstafir – Fjara

Az izlandi metálzenekar tavaly októberben adta ki legutóbbi, negyedik nagylemezét, most pedig elkészült a legújabb videójuk a dupla album második számára. Álomszerű klip, amiben egy fiatal nő egy koporsót vonszol maga után hegyen-völgyön át, szó szerint, közben pedig, mint valamiféle látomások, nyomasztó hangulatú képsorok villannak fel, a végkifejlet pedig cseppet sem megnyugtató. Mindez remekül passzol a közben hallható dalhoz, úgyhogy kár is lenne belekötni.

Justice – On’n’On (18+)

A sokszor és sokak által a Daft Punkhoz hasonlítgatott francia elektroduó tavalyi, második nagylemeze kapcsán már készült két videoklip, most pedig itt a harmadik. A klipet Alexandre Courtes rendezte, aki Alex & Martin néven korábban számos remek videót késztett társával, Martin Fougerollal, és hát most sem nyúlt mellé. A Justice mindig is híres volt az élményszámba menő klipjeiről és ezt a sort az On’n’On videója sem szakítja meg. Hangozzon bármilyen közhelyesen, túl sokat mondani erről a klipről nem érdemes, inkább látni kell. Előre szólok, hogy vannak benne meztelen női testek is, de biztosan nem úgy, ahogy arra előzetesen bárki is számítana. Remek klip.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló