Hirdetés

Methods Of Protest – Itt a This Calling bemutatkozó nagylemeze

thiscalling_2.jpg

A This Calling zenekart 2018-ban alapította Bödecs András (The Idoru, Poison Alley, New Dead Project), Fellegi Ádám (Newborn, The Idoru, Bridge To Solace, In Lak’Ech), és Herczeg László (Sedative Bang, Sunday Fury) azzal a céllal, hogy leróják tiszteletüket a ’80-as, ’90-es évek hardcore-zenéje előtt, ugyanakkor belegyúrják mindazt, ami tinédzser koruk óta zeneileg hatott rájuk, legyen szó klasszikus rockzenéről, heavy metalról, punkról vagy akár popról. Az eredmény a Methods Of Protest című bemutatkozó nagylemez lett, amire 11 dal került. Itthon az AAA Project gondozásában, külföldön a svéd Blackstar Foundation segítségével indul útra a projekt.

A dalok első hallásra egyértelműen magukban hordozzák a kötelező, definitív hardcore-elemeket, rövidek, villám gyorsak, belemásznak a hallgató arcába, azonban András énekhangja, az ultra dallamos refrének, kórusok zeneisége még minket is meglepett, de szerintünk egy átlag Bon Jovi-rajongónak is kikerekedne a szeme.

mondta nevetve Fellegi Ádám.

A lemez limitált példányszámban színes bakeliten itt előrendelhető, a rendeléseket a nyár folyamán postázzák. A vásárláshoz természetesen letöltő kód is jár. Aki nem éli a fizikai formátumot, a lemez a csapat Bandcamp-oldalán letölthető, illetve pár napos elcsúszással a jelentősebb zenei streamingszolgáltatóknál is elérhető lesz.

vinyl.jpg

Fontos megjegyezni, hogy minden vásárló jó ügyet támogat, mivel a zenekar a Bandcamp-értékesítésekből befolyt teljes összeget, illetve minden előrendelésből 1000 forintot jótékony célra fordít, a maguk módján ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy egy kicsit könnyebben átvészeljük ezt a nehéz időszakot.

Fellegi elmondása alapján, amint arra biztonságos lehetőség nyílik, a csapat élőben is be fog mutatkozni a hazai, és a nemzetközi közönségnek is, azonban azt hozzátette, hogy az élő fellépéseik száma biztosan kevesebb lesz, mint a Bridge To Solace-es időkben. Sejtelmesen hozzáfűzte még azt is, hogy ez azért is lesz így, mert a jelenlegi tervek szerint a csapat élőben hét tagot számlál majd, így biztosan nem lesz könnyű összelogisztikázni.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk