Hirdetés

Metallica-koncert lesz a Fortnite-ban

Egy a Fortnite Fesztivál játékban talált kód utal arra, hogy a Metallica lesz a Fortnite következő headlinere, Billie Eilish után. Korábban Lady Gaga és a The Weeknd volt a játék fő fellépője, a jelenlegi headliner pedig Billie Eilish egészen június 13-ig. A korábbi években felléptek már olyan előadók is, mint Travis Scott, Marshmello, Diplo és Ariana Grande. Ezek a kollaborációk jellemzően egyedi, művészek által inspirált hangszereket, küldetéseket és karaktereket hoznak a játékba, valamint válogatott számokat régebbi katalógusukból.

A feltételezés onnan származik, hogy egy rajongó talált egy szöveges fájlt a Fortnite Battle Royale backend kódjában, amin ez állt: „used in CH5S3 Metallica Concert”. Ez pedig látszólag megerősíti, hogy a Metallica koncertjére valamikor a Fortnite jelenlegi, ötödik fejezetének harmadik szezonjában kerül sor, ami május 24-én indult és augusztus 16-ig tart.

De nem a Metallica az egyetlen metálzenekar, aki részt szeretne venni a Fortnite Fesztiválon. Korábban a DragonForce gitárosa, Herman Li egy Twitch-streamen keresztül mondta el, hogy szeretné, ha az ő zenéjük is bekerülne a játékba. Azt is felajánlotta, hogy újra felveszi a Through The Fire & Flames című számot az Epic Games számára, ami az egyik leghírhedtebb a Guitar Hero sorozatból.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,993KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk