Hirdetés
Hirdetés

Metallica-dalokat vesz fel, Pearl Jamet énekel, lemezt ad ki – Miley Cyrus nagyon elfoglalt

Öt éve, a Hannah Montana címszerepe miatt már tiniként is szupersztárnak számító, most 27 éves Miley Cyrusnak volt egy nagyon durva korszaka. Gyakorlatilag csatlakozott a Flaming Lipshez és barátaihoz, és láthatóan, hallhatóan rengeteg tudatmódosítót tömött magába abban az időszakban. Lett is belőle egy jó pszichedelikus poplemez, de aztán az énekesnő kicsit eltűnt, majd teljesen megújulva tért vissza. Country-hatású popdalokat kezdett játszani, ő lett hirtelen a megtestesült jóasszony. De ez is elmúlt, és ugyan még abból is visszavett, mit amikor 2013-ban meztelenül lovagolt a falbontó golyón a Wrecking Ball klipjében, de kicsit elkezdte megint kidomborítani a szexualitását.

Hirdetés

Kijött a Midnight Sky című dallal, amit az az Andrew Watt és Ali Tamposi rakott össze neki, akik Ozzy Osbourne legutóbbi lemezén is dolgoztak:

Aki a Blondie-ra asszociál a fentiekből, nem nagyon téved, ugyanis a dallal együtt Cyrus kiadta a Heart Of Glass feldolgozását is, amit élőben így tolt élőben:

És ha már élő, nemrég a Los Angeles-i Whisky a Go Góban adott koncertet (közönség nélkül persze), ahol a koronavírusból nagy nehezen felgyógyult Andrew Watt gitározott, és játszottak Cure-t

meg Cranberriest is

de persze az új dal sem maradhatott ki

Ezek után pedig most bejelentette, hogy november 27-én jön az új nagylemeze Plastic Hearts címmel, amint a Midnight Sky és a többi saját dal mellett ott lesz a Blondie- és Cranberries-feldolgzás is.

Itt pedig eljutottunk a Metallicához, ugyanis Miley Cyrus pár napja megint a stúdióban volt, ahol állítása szerint egy Metallica-feldoglozáslemezt rögzít. Amúgy így énekel Metallicát:

Pearl Jamet pedig így dolgozott át a napokban:

Szóval tudatmódosítás most nincs (legalábbis láthatóan), munka viszont van rengeteg Miley Cyrus számára, akiről azért álljon ott egy Flaming Lips-tagokkal közös alkotás is:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,980KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók