Hirdetés

Metálhadsereg jön jövőre az Arénába – A Sabaton, a The Hu és a Lordi ad egy este koncertet

Ugyan a tervek szerint mi jövő héten, az Exit fesztiválon megnézzük a Sabatont, szóval nekünk nem kell annyit várni, de aki türelmes, az jövő március 13-án is megteheti ugyanezt, jóval nagyobb körítéssel. Jön ugyanis az Arénába a svéd harcimetál-zenekar, a vendégük pedig a mongolmetál The Hu és a szörnymetál Lordi lesz. Alább a vágatlan sajtóanyag!

A SABATON 2022. március 13-án a Budapest Arénában lép fel a mongol folk metal kuriózum, a THE HU és a finn LORDI szörnyeivel együtt.

A SABATON 2022 tavaszán újra háborús övezetté változtatja Európát, fegyverek és bombák helyett azonban sokkal kellemesebb hangélmény vár ránk egy olyan lélegzetelállító előadáson, ahol a színpadon megelevenednek az általuk megénekelt történelmi események. A 26 várost, 17 országot felölelő “The Tour To End All Tours” keretében egy hadosztályt hazánkba is vezérel Joakim Brodén, 2022. március 13-án vasárnap Budapesten, a Papp László Sportarénában lépnek fel a mongol folk metal kuriózum, a THE HU és a finn LORDI szörnyeivel együtt.

Akik korán lecsapnak az első jegyekre, azokra ráadás ajándék is vár: mindenki, aki július 9-én 17:00 óráig vált jegyet a “The Tour To End All Tours” bármelyik állomására, hozzáférést kap az aznapi Exitfest-es headliner Sabaton-koncert live streamjéhez, teljesen ingyen. Ne feledjétek, ez lesz másfél év után az első Sabaton-koncert, remek alkalom felkészülni az igazi, személyes visszatérésre!

A SABATON ma kétségkívül az egyik legfontosabb a modern heavy/power metal zenekarok között, magabiztos gyorsasággal emelkedtek fel a legnagyobbak közé. Legutolsó nagylemezük, a “The Great War” 11 országban remekelt a slágerlisták első 10 helyezettje között, Svájcban, Németországban és Svédországban ráadásul az első helyen.

A SABATON a bezártság okozta időszakot kemény munkával töltötte, aminek eredménye ez a grandiózus turné; illetve egy új nagylemez is született, amiről február óta folyamatosan érkeznek a dalok.

Jegyek július 5-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu, www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk