Hirdetés
Hirdetés

Mesterkurzusok a Majdnem Híres Rocksuliban

andries.jpg

Hiánypótló képzéssorozatot indít a Majdnem Híres Rocksuli. Az idén ősszel kezdődő kurzusok segítségével zeneipari szakemberek, előadók és a zeneipar iránt érdeklődők egyedülálló, nemzetközi színvonalú és naprakész tudást sajátíthatnak el magyar és külföldi szakemberek segítségével. Brand- és piacépítés, digitális zeneterjesztés, és más érdekes témák várják a leendő hallgatókat. További információk a hajtás után! 

A sorozat indító kurzusának címe Nemzetközi brand- és piacépítés, vezetője Andries van Wieren, ismert holland zeneipari szakember, aki azért utazik Budapestre, hogy magyar zeneipari szakemberek számára is bemutassa: a nemzetközi piacra jutás ma már nem elképzelhetetlen, csak a megfelelő stratégia kell hozzá. Három sikeres pályázónak személyes tanácsadás keretében Andries van Wieren segít összerakni azt a stratégiai tervet, ami a külföldi piacra jutást nyitja meg a produkciók előtt, majd egy nyilvános beszélgetésen megosztják a tapasztalataikat a közös munkával kapcsolatban.

Andries van Wieren világkörüli turnén volt az amerikai Sister Sledge szupergrouppal, és a holland Luie Honddal. Saját menedzsement és booking cége a 3S Music , amellyel olyan együttesek nemzetközi karrierjét egyengette, mint az Amsterdam Klezmer Band vagy a Dope D.O.D. Mindezek mellett D’Drive School of the Arts-on tanít zeneipari szakembereket.

A pályázat beadási határideje: október 10.
Supervising Andries van Wierennel: október 17
A supervising díja: 28 000 Ft
Nyilvános beszélgetés: október 17. 18:00

Bővebb információ a kurzusról: www.mhrs.hu/mesterkurzusok 

Majdnem Híres Rocksuli a Facebookon

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló