Hirdetés
Hirdetés

Messages – Premieren az Anahit új dala és videója

A 2017-ben alakult The Anahit zenekar eddig három albumot jelentetett meg. A 2020 októberében megjelent harmadik, „Let Me Inject You With My Sins…” című lemezüket követően azonban egy új korszak kezdődött a zenekar életében. A korábbi mély és nehéz témákat, valamint a melankolikus hangzásvilágot felváltotta egy poposabb zenei környezet, azonban a dalszövegek személyes ihletettsége, őszintesége továbbra is jellemző az ironikus és olykor vicces témákra.

Hirdetés

Az április óta megjelent dalokat (2070, Don’t Touch My Hair, Limited Edition) most a Messages című követi a sorban, melynek születéséről Csányi Rita frontember így mesél:

„A Messages egy energikus, szexi és egyben rendkívül szórakoztató popdal, a végén egy váratlan soul/r&b csavarral megfűszerezve. Valós facebook- és instagram-üzenetek ihlették a dalszöveget. Egy-két ital után nagyon könnyen tudunk őszinték lenni, és pont ezért elég veszélyes, ha mindezt üzenet formájában közöljük a másik féllel, amikor túl jóra sikerül az este. Számtalan ilyen szituációban volt már részem, és arra gondoltam, hogy vicces lenne ezeket egy dallá formálni.”

Ehhez a dalhoz is készült egy videó, ami ismét Hajba András munkája, hasonlóan a korábbi dalokhoz készült vizuális anyagokhoz. A klip ezúttal is este forgott, azonban most egy lendületes sétára visz minket a zenekar.

Az új dalokat és a régi nagy kedvenceket egy igazán lendületes és bulizós szetté gyúrta össze a zenekar, melyet a Campus Fesztiválon július 24-én, a Művészetek Völgyében július 26-án, Budapesten pedig augusztus 6-án az új Dürer Kertben hallhat a közönség.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,004KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók