Hirdetés

Mentsd meg – Itt a szigetvári SHOCK új dala és videója

shock_cut.jpg

A döngölős thrash és hardcore ötvözetben utazó szigetvári SHOCK néhány éve küzd már a magyar undergroundban, de igazán 2017 óta vannak jelen ismét, amikor is összeállt a mostani felállás. A zenekar friss dala és videója környezettudatos mondanivalót rejt, nem meglepő módon az emberiség jelenlegi életvitelének bolygónkra gyakorolt káros hatásai is szóba kerülnek a szövegben. Premier a hajtás után!

A zenekar basszusgitáros-énekese, Bigi a következőket mondta el a dalról, és a hozzá forgatott klipről:

A dal a globális felmelegedés okozta káros hatásokról, az emberek által okozott problémákról szól. Próbáljuk felhívni a figyelmet a környezettudatosságra, és arra, hogy a mi feladatunk megvédeni a Földet, ahol élünk, hogy élhető legyen a következő generációk számára is. Számunkra is fontos ez a téma, úgy gondoljuk , hogy ezzel foglalkozni kell, amíg nem késő. A forgatás egy kis településen, a Szigetvártól 13 kilométerre lévő Kétújfaluban zajlott az Airdrone Movie közreműködésével.

A zenekart legközelebb az Abaligeti Motoros Találkozón és a SzigetVáRock Fesztiválon kaphatjátok el élőben – utóbbinak, melynek szervezésében a SHOCK tagjai is közreműködnek, legfontosabb célja, hogy kevésbé ismert, de tehetséges zenekarok is fellépési lehetőséget kapjanak. További információk a SHOCK Facebook-oldalán!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló