Hirdetés

Menj moziba a Lángoló Gitárokkal! Nyerj páros belépőket a Carrie-re!

carrie2013620.jpg

Múlt csütörtöktől már látható a mozikban a Carrie, amely Stephen King 1974-es regényének új filmadaptációja. Most következő játékunkban 3 darab páros belépőt sorsolunk ki a filmre, amelyhez nem kell mást tenned, mint válaszolnod néhány egyszerű kérdésre. A részletek a hajtás után!

A Carrie Stephen King első jelentős regénye volt, amelynek kéziratát felesége, Tabitha halászott ki a szemetesből, miután az azzal elégedetlen King kidobta a félkész művet. A történet főhőse, Carrie White egy szégyenlős fiatal lány, akinek nem megy könnyen a barátkozás. Osztálytársai is folyton ugratják, általában ő az élcelődés középpontja. Ráadásul otthon sem túl rózsás a helyzet, hiszen Carrie személyiségét nagyban befolyásolta bigott vallásos anyja, aki drákói szigorral neveli és minden külvilági hatás elől gondosan elzárja gyermekét.

Közeledik a szalagavató bál, Carrie egyik osztálytársnője pedig gonosz tervet eszel ki, mellyel ismét (sőt, minden eddiginél jobban) megalázhatja a visszafogott lányt. Arról azonban fogalma sincs, hogy Carrie különleges képességek birtokában van. Telekinetikus erejének poklát pedig épp azok számára tartogatja, akik ártani akarnak neki…

A Carrie 1974-ben jelent meg először, két évvel később pedig már vászonra is kerülhetett a Brian De Palma irányítása alatt tető alá hozott megfilmesítés. Most az Oscar-díjas A fiúk nem sírnak (1999) és A sereg nem enged (2008) rendezőnője, Kimberly Peirce adaptálta újfent filmre King közel negyven éves mesterművét.

Most pedig jöjjenek a kérdések a páros belépőkért!

1. Melyik az alábbiak közül Stephen King írói álneve?

             a., Richard Bachman

             b., Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij

             c., Bram Stoker

2. Kit játszott Julianne Moore A nagy Lebowskiban?

             a., Nyuszi

             b., Maude Lebowski

             c., Jackie Treehorn

3., Melyik filmben játszott még a főszereplő Chloë Grace Moretz?

             a., A leleményes Hugo

             b., Nincsen kettő négy nélkül

             c.,Terminátor 3 – A gépek lázadása

A válaszokat csütörtökön reggel kilencig várjuk, délelőtt sorsolunk, a szerencsés nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, és a Fórum Hungary Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-Carrie-játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu -ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból. 

Kapcsolódó weboldalak:

A film trailere: https://www.youtube.com/watch?v=cG58LNPt4rY

Forum Hungary Web: http://www.forumhungary.hu/

Forum Hungary Facebook: https://www.facebook.com/forumhungary?fref=ts

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
829FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló