Hirdetés
Hirdetés

Memento Mei – Premieren Wagner Emil első szólólemeze

Tizenéves kora óra Wagner Emil sok zenekarban játszott a metáltól a mainstream popig. Ahogy írja, koncertezett 2×2-es összetákolt raklapszínpadokon és arénákban egyaránt. Írt dalokat a saját zenekarainak csakúgy, mint más, ismert előadóknak.

“Igyekszem szívvel-lélekkel beletenni magam mindenbe, amivel foglalkozom, imádok csapatban alkotni vagy koncertezni.”

Sok dal született azonban az utóbbi években, amit úgy érzett, nem tud odaadni másnak, mivel annyira személyesek és intimek.

“Ezek a dalok kikívánkoztak belőlem és úgy éreztem mindegyik egy-egy darab belőlem. Hatalmas vállalás volt számomra, amikor eldöntöttem, a saját nevem alatt is szeretnék kihozni dalokat. Sokszor úgy érzem rossz irányba halad a zeneipar mivel egy adott dal értékét az határozza meg, hány kattintás van rajta, ezzel szemben az én dalaimban van, hogy refrén sincs, nemhogy ritmusszekció. Számomra a hangulat és a szöveg a legfontosabb. Igyekszem olyan dalokat írni, amik a lehető legőszintébbek, egy mélyebb darabot mutatnak meg belőlem és amikre idős koromban is biztosan büszke leszek.”

A lemezre tíz dal került mert ezek azok a számok, amik egységesen összefoglalják, milyen gondolatokkal és hol tart az életben zeneileg és szövegileg egyaránt. Wagner azt mondja, hogy van dal, amiben az őt foglalkoztató kérdésekre keresi a választ de van, ami a lelkiismeretről, az idő múlásáról vagy épp a szerelemről szól.

A lemez pár számában Bartók Máté, Szász Csaba és Jancsovics Máté is közreműködtek.

“Hálás vagyok mindenkinek, aki segített a lemez létrejöttében és támogatja az utamat az önkifejezés rögös útján.

Remélem megtalálja az album azt, akinek épp szüksége van rá. Ha a dalaim egy embert is megérintenek, már megérte, hogy kiadtam őket.”

Itt a lemez:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,439KedvelőTetszik
2,927KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk