Hirdetés
Hirdetés

Megvannak az idei Alpárfeszt fellépői, és most bérletet is nyerhetsz a fesztiválra

Tavaly is és azelőtt is kint voltunk az Alpárfeszten, és mindkét alkalommal megírtuk, hogy éreztük magunkat az ország legzöldebb underground fesztiválján. Az idei beszámolóig még várni kell, de már itt a teljes line up, hogy kedvet csináljon egy nyárindító fesztiválozásnak.

Hirdetés

Idén is, már negyedik éve az új helyen, a lakiteleki autóskempingben rendezik meg az Alpárfesztet, ahol június 27. és 29. között lehet feltörekvő és már ismert zenekarok koncertjeik közül válogatni, miközben több színpadon kívüli programmal is készülnek a fesztiválszervezők.

JÚNIUS 27.

Astorias, LAWN DOGS, Lee Olivér, Little Gee Weevil, Jumping Matt and his Combo, Doggiven, Bitter Monday, Ragazzi Razzi

JÚNIUS 28.

Helo Zep, Phrenessis, IKK, The Void, Escape my shadows, Dystopia, NOVA PROSPECT, DARKMESS, KOMODO, Stepfather Fred (GER), Don Gatto

JÚNIUS 29.

Killer Mendez, Endre, Markoláb, Warchief, Muddy Roots, Áron András, Informer, KIES, Northern Revival (SRB), LAST

És a tavalyi évhez hasonlóan idén is lesznek a koncerteken kívül is érdekességek. A fesztivál második és harmadik napján ismét hangszer kurzust tartanak, 28-án Jaksa Robi dobkurzusán, 29-én pedig Blanár Levente gitárkurzusán lehet részt venni. Mindezek mellett pedig várhatók még előadások a fenntarthatóság jegyében, aminek a sorából nem maradhat ki a Rock The Planettel közösen szervezett szemétszedés sem, ami idén egy környezetvédelmi témakörben készülő sorversennyel is gyarapodni fog.

Hogyan tudok bérletet nyerni?

Az Alpárfeszt a megalakulásának éve óta az ország legzöldebb underground fesztiváljaként ismert, és minden évben meg is védik ezt a címet. Szeretnék mind a fesztivál lebonyolítását, mind az utómunkálatokat és a fesztiválozókat is arra ösztönözni, hogy a lehető legkevesebb hulladéktermeléssel járjon a fesztiválozás. Ennek érdekében idén ezt egybekötötték egy nyereményjátékkal is, amivel bérletet lehet nyerni.

A feladat csupán annyi, hogy össze kell gyűjteni, milyen tippekkel lehet a lehető legkisebbre csökkenteni a fesztivál lábnyomot és ezt megosztani a közösség oldalakon, megjelölve rajta az Alpárfeszt és a Rock The Planet oldalakat. A játék részletes leírása itt található. 

Képi és videós anyagot is szívesen fogadnak a szervezők, amik összeszedik a tippeket, hogy hogyan lehet környezetbarát módon fesztiválozni. A játékban május 31-ig lehet részt venni, ezt követően a beérkezett posztok közül a szervezők kiválasztják a nyertest, amit június 1-jén fognak kihirdetni.

A fesztiválra jegyek és bérletek még kaphatók. A programokról és a játékról bővebb információk a fesztivál hivatalos oldalán találhatók.

Aki pedig nem szeretne júniusig várni a koncertekkel, május negyedikén a Barba Negrában találkozhat a fellépők egy részével, a Mini Alpárfeszt keretein belül. Részletek az eseménynél illetve az Alpárfeszt oldalán érhetők el.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók