Hirdetés
Hirdetés

Megvannak a 2022-es Alpárfeszt első fellépői

Az ország egyik legkörnyezetbarátabb fesztiválját 2022-ben ismét megszervezik. Megvannak az első nevek és a dátum a jövő évi Alpárfesztre.

2022-ben másodjára rendezik meg új helyszínén a lakiteleki Autóskempingben az Alpárfesztet, ahol a helyszíntől eltekintve az eddig megszokott formában zajlik ugyanúgy minden: Alpárfeszt logóval ellátott visszaváltható poharak és kiegészítők, fellépő zenekarok merch termékei, köztük a fesztivál hivatalos könyvével, és igazi, szabadtéri fesztivál hangulat.

Az Alpárfeszt eredetileg Tiszaalpáron kezdte pályafutását 2013-ban, és azóta ad teret ismert és kevésbé ismert, többségében underground zenei körökben mozgó zenekaroknak, akik családias légkörre hajazó, igazi fesztiválélményt nyújtanak az oda látogatóknak.

Az Alpárfeszt Crew elmondása alapján:

“Az utóbbi másfél-két év nehézségei ellenére már készülünk a 2022-es rendezvényre. Elstartoltak az előkészületek, folyamatosan mutatjuk majd be fellépőinket! A koronavírus járvány sajnos jelentős hatást gyakorolt az Alpárfesztre is, amely alapvetően nem egy profitorientált rendezvény.  A 2020-as elmaradt Alpárfeszt után, 2021-ben a járványügyi szabályozások életbe lépését követően jelentősen csökkent a látogatottságunk, ettől függetlenül a CREW folyamatosan készül, tanul, fejlődik. Minden évben újabb és újabb kihívásokkal nézünk szembe, amelyekre megoldásokat kell találnunk. Szerencsére lelkesedésben nincs hiány a szervezőknél és a zenekaroknál sem! Nagyon sokat segít az is, hogy van egy törzsközönségünk, akik kitartanak mellettünk, és nyáron velünk töltik el ezt a pár napot a tőserdei Autóskempingben.”

“A 2022-es esztendőben is az a célunk, hogy a fejlődés útjára lépjünk, megőrizve hagyományainkat. Várhatóan lesznek Mini Alpárfesztek is, és folytatjuk együttműködésünket a Rock the Planettel!”

Akik július hetedike és kilencedike között már biztosan ott lesznek:

KIES
Dirty Canvas
Don Gatto
IDEGEN
Gyilkos

De hogy a nyári fesztiválig ne kelljen annyit várni, december 18-án az Ápolóban lesz az idei év első őszi-téli szezonbeli Mini Alpárfesztje.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,332KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk