Hirdetés
Hirdetés

Megvan az August Burns Red- és Bury Tomorrow-koncertek új dátuma

Új dátumra került az August Burns Red és a Bury Tomorrow (képünkön) dupla bulija, akik a Miss May I és a Thornhill társaságában térnek vissza 2021. december 8-án és 9-én a Dürer Kertbe.

Hirdetés

Az August Burns Red legutóbb a Contellations lemezét elevenítette fel nálunk, a telt házas koncert után pedig a pennsylvaniai csapat készen állt, hogy nyáron friss lemezük, a Guardians társaságában, ismét telt ház előtt térjenek vissza, ám sajnos a pandémia útját állta a turnézásnak. A két Grammy-jelöléssel is büszkélkedő metál csapat azonban nem hagyja cserben a rajongóit, így jövő decemberben a Bury Tomorrow és két vendég zenekaruk társaságában pótolják a koncertet.

A Bury Tomorrow az Egyesült Királyság legkelendőbb keményzenei „exportcikke”, népszerűségük itthon is koncertről-koncertre nő. A srácok pedig apait-anyait beletesznek, hogy megmutassák, pulzáló zenéjükkel rászolgáltak a bizalomra. A csapat idén tavasszal megjelent Cannibal c. lemezével pedig ismét feljebb emelte a lécet, mely nemcsak zenéjében lett sötét és apokaliptikus, de témájában is. A szövegek írásakor az énekes, Dani Winter Bates nyíltan vállalta mentális problémáit, ezzel is felhívva a figyelmet a mentális egészség fontosságára, felvillantva élete legsötétebb pillanatait is.

Az August Burns Red és a Bury Tomorrow vendégei mindkét este a Miss May I és a Thornhill lesznek, teljessé téve a metál estét.  A meglévő jegyek sorban érvényesek, a 15-i a 8-i dátumra, a 16-i a 9-i dátumra, akinek pedig nem megfelelő az új dátum, az 30 napon át kérheti a jegye vocuherre váltását vagy visszatérítését.

A Lángoló Gitárok, a New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
August Burns Red (US)
Bury Tomorrow (UK)
+ Miss May I, Thornhill
Időpont: 2021. december 8-9.
Helyszín: Dürer Kert
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1028069380898470/

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,987KedvelőTetszik
3,059KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók