Hirdetés
Hirdetés

Megvan a Ki Mit Tube győztese

banki_beni.jpg

Bánki Beni, a 15 éves pécsi slammer nyerte meg a Ki Mit Tube idei évadát. Magyarország legnagyobb online videó-versenyének győztese, két hónap alatt szerzett országos ismertségére építve a jövőben saját korosztályán túl az idősebb hallgatókat is meg kívánja szólítani slamjeivel és verseivel. A nemzetközi szinten nézői összetételében is egyedülálló Ki Mit Tube – a feliratkozók 85%-a a 13 és 34 év közti korosztályból került ki –  több mint 1200 videóját 11,5 milliószor tekintették meg a verseny követői, és közel 180 ezer szavazatot adtak le rájuk.

Vasárnap éjszaka ért véget az utóbbi két hónap legtöbb embert megmozgató online szórakoztató-ipari produkciója, a Ki Mit Tube. A verseny győztese az első fordulóban és a középdöntőben is legtöbb nézői szavazatot szerző, a zsűri közel egyhangú támogatását is élvező 15 éves slammer, Bánki Beni lett. A fiatal, irodalmi portálok és kiadók által is jegyzett költő a Ki Mit Tube Zsűri-kutatójának finisében tűnt fel először, ahol a nézői szavazatokkal versbe szedett hitvallásával 24 óra alatt a hetedik helyig sikerült felküzdenie magát.

A Ki Mit Tube minden fordulójában a megújulásra törekvő Beni első produkciójában a tolerancia mellett állt ki, második videójában pedig könnyedebb, de ugyanilyen fontos témát dolgozott fel: a generációja előtt álló lehetőségeket és a boldogságot, mint utat világította meg. A fiatal slammer összesen közel negyedmilliós nézettséget ért el, és több mint  13 ezer nézői szavazatot kapott produkcióira. A döntős videója  több mint kétezer szavazat előnnyel verte a teljes mezőnyt, így ő lett a legmenőbb online videó-verseny abszolút nyertese.

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló